Artikel top billede

PayPal gør sit indtog på Danmarks største handelsside

For at gøre privathandler mere sikre kan man nu anvende PayPal, når der handles på Den Blå Avis.

Svindel er en del af dagligdagen for Den Blå Avis (DBA), men nu forsøger man igen at komme problemerne til livs i forbindelse med handler mellem private.

"På DBA har vi besluttet, at 2012 skal være året, hvor vi vil slå et massivt slag mod internetsvindel," skriver Lene Kristensen, chef for kundeservice hos DBA, i en mail til Computerworld.

For et år siden blev der strammet op med en sort-liste-strategi, og nu bliver skruen så strammet endnu en omgang.

"Baggrunden for denne tilgang er ikke et stigende niveau for svindel på DBA, men mere en strategisk beslutning om, at vi ikke vil være lige i hælene på svindlerne - vi vil foran dem, så de ikke kan snyde brugerne på DBA."

Bedre køber-beskyttelse

For at nå den målsætning har man nu lanceret PayPal som betalingsløsning.

Lene Kristensen peger på to forbedringer af sikkerheden i forbindelse med den internationale betalingsløsning:

Hvis køberen ikke modtager varen, sker der en refusion af pengene, og så behøver man ikke længere at oplyse sit kontonummer i forbindelse med en handel.

Den Blå Avis har tidligere haft problemer med sikkerheden. Det kan du læse mere om her:

Den Blå Avis har stået pivåben i 14 dage

Sådan havnede en dansker i kløerne på it-kriminelle
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere