Artikel top billede

Japansk HiFi-kæmpe vil sælge smartphones til dig

Elektronik-gigant vil ind på det europæiske smartphone-marked med nye smartphones. Mål: Halvanden million solgte smartphones i Europa på et enkelt år.

Læs også:

Dette mobil-mærke solgte bedst i hele verden i 2011

Her skal slaget stå mellem verdens store telefirmaer

Europæerne har trods eurokrisen både penge og lyst til at købe smartphones, hvilket får stadig flere telefon-producenter at rette blikket mod vores del af verden.

Nu skriver Financial Times, at den japanske elektronik-gigant Panasonic har sat sig et mål om at sælge halvanden million smartphones i Europa i løbet af et enkelt år.

Fujitsu - et andet japansk firma - har allerede indledt et erobringstogt på det europæiske marked, og sydkoreanske virksomheder Samsung og LG har ligeledes set mulighederne i at sælge telefoner i denne del af verden.

Her er Panasonic-planen

Panasonic har faktisk tidligere været til stede med smartphones i Europa og vender nu tilbage, fordi der er vækst på markedet, skriver Financial Times.

Ifølge avisen vil japanerne bruge næste uges Mobile World Congress som løftestang for den nye mission.

Konkret vil selskabet lancere en tynd smartphone, der kan tåle vand. Den bærer navnet Eluga og kører Android. Den vil efter sigende spille sammen med Panasonis fjernsyn på forskellige måder.

Panasonic Europa-målsætning lyder på halvanden millioner enheder i der næste finansår, mens det globale mål er 15 millioner solgte telefoner i 2015.

Til sammenligning solgte eksempelvis Apple 93 millioner iPhones i 2011 på verdensplan.

Læs også:

Dette mobil-mærke solgte bedst i hele verden i
2011

Her skal slaget stå mellem verdens store telefirmaer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere