Artikel top billede

Foto: Povl D. Rasmussen

TDC-firma skal levere til TDC's nye it-leverandør

Dansk TDC-ejet selskab forhandler kontrakt med indere om leverancer til TDC. CSC-ansatte skal med i aftalen og skal skifte chef.

Læs også:

TDC-ejet firma bliver leverandør til Tata TCS.

Dansk kæmpeselskab sætter CSC på porten.

Dansk TDC-leverandør forhandler om CSC-ansatte

Det TDC-ejede it-firma Netdesign forhandler med det indiske kæmpefirma Tata TCS om at blive underleverandør på de milliard-kontrakter på alt it hos TDC, som CSC mistede for nylig.   

Det bekræfter Keld Jersild Olsen overfor Computerworld.   

"Det er rigtgit at vi snakker med Tata TCS om, hvorvidt vi skal være leverandører sammen med TCS til TDC på de her netværksydelser. Der er ikke indgået kontrakt endnu, men vi har da en stærk formodning om, at vi får den aftale," siger Keld Jersild.
 
Han fortæller at firmaet også har været underleverandør til CSC på TDC's systemer.

Selskabet har i den forbindelse haft aftaler om en del af det arbejde, som Tata nu overtager på milliardkontrakter hos TDC.

Dermed kan Netdesign altså få mere arbejde på TDC-systemerne gennem inderne, end firmaet hidtil har haft gennem CSC.

"Den bliver noget større. Der er en større del af netværksdriften, som vi snakker med Tata om at overtage," siger Keld Jersild Olsen til Computerworld.

Han fortæller, at den aftale som Netdesign er i dialog med Tata omkring udelukkende omhandler TDC.

-Hvad er aftalen værd?

"Det kommer an på, hvor stor en kontrakt vi er i stand til at lave. Men det bliver ikke en af de største kontrakter i forhold til de mange penge, som er i spil mellem Tata of TDC. "

- Bliver det nærmere værdien af en dansk fodboldspiller end prisen af en spansk fodboldspiller?

"Det vil nok nærmere være prisen for en dansk landsholdsspiller. Jeg har hørt, at de spanske de bliver handlet i milliarder. Det er vi trods alt ikke op i her," siger Keld Jersild Olsen.

Kan i nå at overflytte alt udstyret og alle services fra CSC til Tata TCS sammen med jeres med-underleverandører og Tata inden den 1. april?   

"Jeg er bekendt med, at 1. april er en magisk dato for Tata og dermed også TDC. Men det er jo ikke en dato, som vi endnu har underskrevet noget på eller givet nogen garanti. Men hvis det er en dato der er vigtig for Tata eller TDC, så er jeg sikker på, at vi sagtens kan nå det,"  siger han.

Læs også:

TDC-ejet firma bliver leverandør til Tata TCS.

Dansk kæmpeselskab sætter CSC på porten.

Dansk TDC-leverandør forhandler om CSC-ansatte
.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere