Artikel top billede

Foto: Povl D. Rasmussen (Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC-firma skal levere til TDC's nye it-leverandør

Dansk TDC-ejet selskab forhandler kontrakt med indere om leverancer til TDC. CSC-ansatte skal med i aftalen og skal skifte chef.

Læs også:

TDC-ejet firma bliver leverandør til Tata TCS.

Dansk kæmpeselskab sætter CSC på porten.

Dansk TDC-leverandør forhandler om CSC-ansatte

Det TDC-ejede it-firma Netdesign forhandler med det indiske kæmpefirma Tata TCS om at blive underleverandør på de milliard-kontrakter på alt it hos TDC, som CSC mistede for nylig.   

Det bekræfter Keld Jersild Olsen overfor Computerworld.   

"Det er rigtgit at vi snakker med Tata TCS om, hvorvidt vi skal være leverandører sammen med TCS til TDC på de her netværksydelser. Der er ikke indgået kontrakt endnu, men vi har da en stærk formodning om, at vi får den aftale," siger Keld Jersild.
 
Han fortæller at firmaet også har været underleverandør til CSC på TDC's systemer.

Selskabet har i den forbindelse haft aftaler om en del af det arbejde, som Tata nu overtager på milliardkontrakter hos TDC.

Dermed kan Netdesign altså få mere arbejde på TDC-systemerne gennem inderne, end firmaet hidtil har haft gennem CSC.

"Den bliver noget større. Der er en større del af netværksdriften, som vi snakker med Tata om at overtage," siger Keld Jersild Olsen til Computerworld.

Han fortæller, at den aftale som Netdesign er i dialog med Tata omkring udelukkende omhandler TDC.

-Hvad er aftalen værd?

"Det kommer an på, hvor stor en kontrakt vi er i stand til at lave. Men det bliver ikke en af de største kontrakter i forhold til de mange penge, som er i spil mellem Tata of TDC. "

- Bliver det nærmere værdien af en dansk fodboldspiller end prisen af en spansk fodboldspiller?

"Det vil nok nærmere være prisen for en dansk landsholdsspiller. Jeg har hørt, at de spanske de bliver handlet i milliarder. Det er vi trods alt ikke op i her," siger Keld Jersild Olsen.

Kan i nå at overflytte alt udstyret og alle services fra CSC til Tata TCS sammen med jeres med-underleverandører og Tata inden den 1. april?   

"Jeg er bekendt med, at 1. april er en magisk dato for Tata og dermed også TDC. Men det er jo ikke en dato, som vi endnu har underskrevet noget på eller givet nogen garanti. Men hvis det er en dato der er vigtig for Tata eller TDC, så er jeg sikker på, at vi sagtens kan nå det,"  siger han.

Læs også:

TDC-ejet firma bliver leverandør til Tata TCS.

Dansk kæmpeselskab sætter CSC på porten.

Dansk TDC-leverandør forhandler om CSC-ansatte
.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere