Artikel top billede

Foto: Povl Rasmussen.

Sådan vil TDC løse problemet med sure SKI-kunder

Se hvordan TDC vil håndtere kritikken fra SKI-kunder, der er sure over, at TDC sætter datahastigheden ned.

Læs også:

Tele-rådgiver om boil-brok: Hvad har TDC gang i?.

Lav hastighed: DTU-chef føler sig "røvrendt" af TDC.

Efter mobil-ballade: DTU overvejer helt at droppe SKI

Flere offentlige kunder er blevet sure over, at TDC i forbindelse med en ny SKI-aftale har nedsat datahastigheden.

Kunderne følger simpelthen ikke, at de er blevet ordentligt informeret.

En telefoni-chef fra DTU følger sig direkte "røvrendt".

Hos TDC beklager man, at kunderne oplever, at de har fået dårlig rådgivning.

Underdirektør Kathrine Forsberg fra TDC Erhverv understreger dog, at TDC har indgået en aftale med SKI, "som vi lever fuldt op til".

"Vi har leveret alle de oplysninger, som SKI bad om," siger hun.

Samtidig slår hun fast, at SKI-aftalen for kunderne er virkelig god sammenlignet med markedet.

"Det er en super aftale. Og det er det, der står tilbage."

"Når det er sagt, så vil vi se på vores kunderådgivning," fortæller dog også.

"For når kunderne føler, at den ikke har været i orden, så skal vi gøre det bedre," lover Kathrine Forsberg.

SKI: Uhensigtsmæssig produktudvikling 
Hos SKI, der altså står bag aftalen, fortæller kunde- og kommunikationsdirektør Jan Michelsen, at indkøbscentralen løbende har været i dialog med TDC, efter den blev gjort opmærksom på, at TDC har meddelt en mindre kreds af SKI-kunder, at datahastigheden på deres mobilabonnement bliver nedsat.

"Vi oplever TDC's nedsættelse af datahastigheden som en uhensigtsmæssig form for "produktudvikling", hvilket vi også har gjort TDC opmærksom på gentagne gange."

"Juridisk er der dog intet til hinder for, at TDC vælger at nedsætte hastigheden," udtaler Jan Michelsen og i samme omgang.

Han henviser til, at SKI's mål med aftalen er, at sikre at alle SKI's kunder kan få et billigt mobilabonnement med tilhørende datakommunikation, uanset hvor i landet de befinder sig.

"Det, mener vi også, er lykkedes. Men det er da ærgerligt, at TDC vælger at nedsætte datahastigheden," udtaler Jan Michelsen.

Desuden henviser han til, at de faktiske opnåede mobiltrafikdatahastigheder i høj grad afhænger af leverandørernes dækning i et bestemt område, og at SKI derfor valgte ikke at sætte krav her, da det ville have betydet, at leverandørerne ikke ville kunne tilbyde et produkt til alle SKI's kunder.

Men også SKI-direktøren peger på, at det i sidste ende faktisk er en god aftale for kunderne. 

"Det er dog værd at bemærke, at selv med TDC's tillægspris for at opnå højere hastighed, så er der stadig tale om en meget favorabel aftale," slutter Jan Michelsen.

Læs også:

Tele-rådgiver om boil-brok: Hvad har TDC gang i?.

Lav hastighed: DTU-chef føler sig "røvrendt" af TDC.

Efter mobil-ballade: DTU overvejer helt at droppe SKI
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft: Slut med at overføre data til USA - garanterer at al data fra EU-kunder fra næste år kan blive i Europa
Det er slut med at sende data over Atlanten for Microsoft, der nu over for alle sine bekymrede kunder med et nyt 'pledge' garanterer, at al europæisk data kan blive i europæiske datacentre og ikke vil blive sendt til USA. Se Microsofts løfte her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.