Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

It-direktør fra Berlingske får international toppost

Berlingske Medias it-direktør Torben Lundberg har fået en ny toppost i en international koncern.

Læs også:

Derfor skifter Berlingske fra Microsoft til Google

Mecom har udnævnt Berlingske Medias it-direktør, 39-årige Torben Lundberg, til CIO for hele Mecom-koncernen, der blandt andet ejer Berlingske Media.

Han bliver samtidig medlem af Mecoms centrale ledelse og forlader den danske koncernledelse, skriver MediaWatch.

Torben Lundberg har siden 2008 været CIO for Berlingske Media, og kom for to år siden med i Mecoms store outsourcing-samarbejde, hvor han har været med til at lave en samlet outsourcing for Mecom-koncernen i Norge, Holland og Danmark.

Erfaringen med at bringe divisionerne tættere sammen og øge effektiviteten er en af årsagerne til, at han nu tiltræder et internationalt CIO-job.

"Her lærte jeg forretningsgangene i Mecom at kende. Vi er langt fremme i mediebranchen, og min opgave bliver at sørge for, at vi får understøttet den nødvendige strategiske udvikling, der skal ske, med teknologi," siger han til Computerworld.

Teknologi er vigtigst

Han ser teknologi som en vigtig konkurrenceparameter.

"Vi konkurrerer medierne imellem om, hvem der kommer med den bedste iPad-applikation, hvem der har de bedste websites, hvor kunderne kan få adgang ikke kun til nyhedsstof, men også andre services, som de vil betale for. Hvem har de bedste betalingsløsninger?"

"Mit job er at understøtte den forandring i Mecom. Det skal komme forbrugerne til glæde og gøre, at de faktisk gider blive ved med at bruge penge på hos os og ikke flygter til vores konkurrenter," siger Torben Lundberg.

Torben Lundberg får ansvaret for cirka 350 it-medarbejdere i Vest-, Østeuropa og Indien. Han er uddannet akademiingeniør, har en HD i informatik og økonomistyring og 15 års erfaring i mediebranchen.

Læs også:

Derfor skifter Berlingske fra Microsoft til Google
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital