Artikel top billede

Apple lukker og slukker for cloud-tjeneste

Cloud-tjeneste fra Apple nåede aldrig at forlade beta-stadiet. Nu lukkes den helt ned.

Læs også:

Derfor er Apples iCloud en kæmpe-skuffelse

Apple lukker nu helt ned for cloud-tjenesten iWork.com, der lader brugerne af Apples kontorpakke, iWork, dele dokumenter via nettet.

iWork.com er en integreret del af applikationerne Pages, Numbers og Keynote og lader blandt andet andre skrive kommentarer til dokumenterne og downloade kopier.

iWork har allerede nogle år på bagen, men har alligvel aldrig forladt beta-stadiet - og det når tjenesten heller aldrig at gøre, for nu meddeler Apple, at det snart er helt og aldeles slut med iWork.com.

"Fra den 31. juli 2012 vil du ikke længere kunne få adgang til dine dokumenter på iWork.com-siden eller se dem på internettet."

"Sidste år lancerede vi iCloud, en service der gemmer musik, billeder, dokumenter og mere og trådløst skubber det ud til alle dine enheder. I dag er der allerede flere end 40 millioner dokumenter gemt i iCloud af millioner af iWork-kunder," skriver Apple om baggrunden for nu at droppe iWork.com.

HUsk at downloade dine ting

"Med en ny måde at dele iWork-dokumenter på mellem dine enheder ved hjælp af iCloud, vil iWork.com public beta servicen ikke længere være tilgængelig."

Apple anbefaler alle brugere af den nu snart aflivede tjeneste at downloade de dokumenter, man har liggende i skyen til ens computer. Det er der en guide til her.

Det nuværende iCloud blev introduceret i oktober sidste år og er Apple hidtil mest vidgående forsøg på at integrere enheder og applikationer med nettet som omdrejningspunkt.

Selskabet har forsøgt sig med cloud-tjenesterne iTools, .Mac og MobileMe.

Læs også:

Derfor er Apples iCloud en kæmpe-skuffelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere