Artikel top billede

TDC-boss: Fire gange hurtigere internet til danskerne

Telebranchens blakkede ry har også positive effekter, mener TDC's topchef Henrik Poulsen, der lover fire gange hurtigere internet til danskerne.

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Nogenlunde sådan kunne svaret fra Henrik Poulsen sammenfattes, da TDC-topchefen onsdag, foran en samlet telebranche i Børsens historiske bygning i København, blev spurgt ind til telebranchens dårlige image.

"Vi har for dårligt et image," erkendte han og tilføjede, at årsagerne skal findes i to forhold.

"Det ene er, at vi bombarderer danskerne hver eneste dag med nye tilbud, og det skaber et image af en brugtvognsindustri, som forbrugerne ikke kan gennemskue. Men det paradoksale er, at det er denne dynamik, der skaber billige priser," kom det fra TDC-bossen.

Han konkluderede derfor:

"Det dårlige image indeholder gode dynamikker, som er til fordel for danskerne."

"Den anden ting er, at vores brugeroplevelse ikke altid er tilstrækkelig god. Teknologien kan ikke altid følge med, når der leveres flere millioner produkter til danskerne" lød det fra Henrik Poulsen.

Milliarder på infrastruktur

Han benyttede desuden lejligheden til at løfte lidt mere af sløret for TDC's fremtidsplaner.

"Frem mod 2020 vil TDC bruge 25 milliarder kroner alene på infrastruktur. Vi øger i øjeblikket hastigheden af 3G, og alene i år bygger vi 500 4G sites," kom det fra Henrik Poulsen.

Han lover danskerne op til fire gange så hurtigt internet.

"Vi flytter fiber kontinuerligt tættere på de danske hjem. Inden for de næste 12 måneder vil vi kunne levere 100 megabit, og inden for de næste 24 måneder forventer vi at kunne levere 200 megabit."

Tele2012 konferencen bød blandt meget andet også på et oplæg fra vækst- og erhvervsminister Ole Sohn.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere