Artikel top billede

TDC-boss: Fire gange hurtigere internet til danskerne

Telebranchens blakkede ry har også positive effekter, mener TDC's topchef Henrik Poulsen, der lover fire gange hurtigere internet til danskerne.

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Nogenlunde sådan kunne svaret fra Henrik Poulsen sammenfattes, da TDC-topchefen onsdag, foran en samlet telebranche i Børsens historiske bygning i København, blev spurgt ind til telebranchens dårlige image.

"Vi har for dårligt et image," erkendte han og tilføjede, at årsagerne skal findes i to forhold.

"Det ene er, at vi bombarderer danskerne hver eneste dag med nye tilbud, og det skaber et image af en brugtvognsindustri, som forbrugerne ikke kan gennemskue. Men det paradoksale er, at det er denne dynamik, der skaber billige priser," kom det fra TDC-bossen.

Han konkluderede derfor:

"Det dårlige image indeholder gode dynamikker, som er til fordel for danskerne."

"Den anden ting er, at vores brugeroplevelse ikke altid er tilstrækkelig god. Teknologien kan ikke altid følge med, når der leveres flere millioner produkter til danskerne" lød det fra Henrik Poulsen.

Milliarder på infrastruktur

Han benyttede desuden lejligheden til at løfte lidt mere af sløret for TDC's fremtidsplaner.

"Frem mod 2020 vil TDC bruge 25 milliarder kroner alene på infrastruktur. Vi øger i øjeblikket hastigheden af 3G, og alene i år bygger vi 500 4G sites," kom det fra Henrik Poulsen.

Han lover danskerne op til fire gange så hurtigt internet.

"Vi flytter fiber kontinuerligt tættere på de danske hjem. Inden for de næste 12 måneder vil vi kunne levere 100 megabit, og inden for de næste 24 måneder forventer vi at kunne levere 200 megabit."

Tele2012 konferencen bød blandt meget andet også på et oplæg fra vækst- og erhvervsminister Ole Sohn.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere