Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Obamas eget mail-system nede 23 procent af tiden

Det var bestemt ikke sjovt at skulle begynde som it-direktør i Det Hvide Hus, fortæller Brook Colangelo, der oplevede karrierens værste dage. Se her, hvor meget der var galt med it-systemerne.

Læs også:

Derfor går CIO'en en gylden fremtid i møde

Brook Colangelo er som it-direktør i Det Hvide Hus en nøgleperson med et ansvar, der kan give selv den mest standhaftige CIO bløde knæ.

Da han startede på posten, samme dag som Barack Obama blev indsat som præsident, indledte han og it-medarbejderne en periode med arbejdsuger på minimum 80 timer.

De første 40 dage var email-systemet i Det Hvide Hus nemlig nede 23 procent af tiden, fortæller Brook Colangelo til vores kolleger på Computerworld i USA.

Den værste dag

It-direktøren opdagede hurtigt, at it-løsningerne i Det Hvide Hus var i "ret så dårlig stand."

Konkret blev det vurderet, at mere end 82 procent af den it, der blev anvendt, allerede var forældet.

Eksempelvis havde medarbejder-pc'erne stadig diskettedrev, og datacentret havde ingen redundans, så man var på den i tilfælde af nedbrud.

"Vores mail-servere var nede i 21 timer. I min professionelle karriere har der ikke været en så dårlig dag før eller senere," fortæller it-direktøren om en konkret dag på posten.

Alt skulle ændres

Efterfølgende blev man ramt af yderligere tre-fire store nedbrud over de næste 30 dage, og det blev tydeliggjort, at der skulle investeres i nye it-løsninger.

Resultatet er, at Det Hvide Hus både har fået et nyt email-system og en moderne storage-løsning, ligesom datacentret nu er bemandet 24 timer i døgnet.

Samtidig har man haft fokus på mobile løsninger, hvilket på blot otte uger resulterede i 40 nye applikationer til styring af alt fra parkeringsforhold til printer-status.

"Jeg er stolt af, hvad vi har gjort," siger Brook Colangelo til Computerworld.

"Hver gang, vi havde en dårlig dag, var vi i stand til at artikulere vores vision for it-systemerne."

Læs også:

Derfor går CIO'en en gylden fremtid i møde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.