Artikel top billede

Her er Thrane & Thranes nye bestyrelsesformand

It-virksomheden Thrane & Thrane har fundet ny bestyrelsesformand efter turbulent salgsforløb.

Thrane & Thrane har valgt et medlem af bestyrelsen til at overtage formandsposten.

Det sker, efter at Waldemar Schmidt gik i forlængelse af et  turbulent salgsforløb, hvor selskabet har modtaget købstilbud, som er blevet afvist.

Den nye formand hedder Morten Eldrup-Jørgensen, og ny næstformand er Jim Hagemann Snabe, der som bekendt også er CEO for SAP AG.

Det meddeler selskabet til fondsbørsen.

Morten Eldrup-Jørgensen er cand. jur. og partner i advokatfirmaet Nielsen Nørager.

Ifølge selskabets hjemmeside beskæftiger han sig som advokat "primært med generel erhvervs- og selskabsret samt corporate finance, herunder virksomhedsoverdragelser og børs- og finansieringsret".

Han er også formand for bestyrelsen i Cultivator A/S, TrackMan A/S, MK Ventures ApS, Sunarc Technology A/S og Bent Thorbergs Fond.

2,4 milliarder på spil

Thrane & Thrane har tidligere på året modtaget købstilbud2,4 milliarder kroner fra Cobham, der i øvrigt tidligere har købt den danske it-virksomhed Spectronic, som producererer overvågningsudstyr.

Men Thrane & Thranes administrerende direktør og medejer, Lars Thrane, afslog blankt tilbuddet fra Cobham, der siden trak buddet tilbage.

Selskabet blev stiftet 1981 af brødrene Lars og Per Thrane og kom på børsen i 2001.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere