Artikel top billede

HTC lukker og slukker for kundernes backup-tjeneste

Tjeneste, der har lavet automatisk backup af HTC-kundernes telefoner, lukkes ned, og indholdet slettes.

Læs også:

Sådan vil Nokia og HTC i fællesskab dræbe iPhone

Købte tusindvis af HTC-telefoner - nu skrottes de

HTC-kunder, der har anvendt tjenesten HTCSense.com, bliver nu nødt til at sikre deres data på anden vis.

Det skriver HTC på firmaets hjemmeside, hvor man kan læse, at HTCSense.com skal renoveres med henblik på at forbedre tjenesten.

"Indtil den nye tjeneste er klar, vil de funktioner, der tidligere var tilgængelige på HTCSense.com, blive lukket ned," lyder beskeden til kunderne.

"Hvis du har anvendt HTCSense.com til at synkronisere dine kontakter, beskeder, footprints eller opkalds-historik, kan du downloade dine data frem til den 30. pril 2012. Derefter vil dine data ikke længere være tilgængelige, og de vil blive slettet."

Konkret skal brugerne derfor logge ind på siden og downlaode en zip-fil med dataene til deres egen computer.

Mens HTC altså skriver, at det er fordi tjenesten skal forbedres, at den gamle HTCSense.com nu lukkes ned, så bliver der ikke nævnt nogen tidshorisont for afløseren.

"Hvis du ønsker en lokaliserings-tjeneste eller backup-tjeneste til din enhed, så besøg venligst Google Play (det tidligere Android Market) og download en applikation, der passer til dit behov."

"Vi beklager ulejligheden. Du vil være den første, der får at vide, hvornår den nye og forbedrede tjeneste er klar."

Det er efterhånden snarere reglen end undtagelsen, at telefonproducenterne kobler cloud-produkter på deres hardware for at øje anvendelsesmulighederne og sikre eksempelvis backup for kunderne.

Læs mere om de mest populære tjenester her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.