Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Overblik: Ny topchef til TDC

TDC's topchef, Henrik Poulsen, forlader virksomheden. Få overblikket over fremtiden for TDC og topbossens exit.

TDC's nu afgående topchef, Henrik Poulsen, var blot 41 år, da han tiltrådte stillingen som øverste chef for Danmarks største teleselskab.

I dag er han 44 år og på vej ud af TDC til fordel for en stilling som topchef for Dong.

Henrik Poulsens tid i TDC har været præget af store omvæltninger og en skarp tilpasning af virksomheden, der i dag fremstår skarp og trimmet til fremtidens udfordringer.

Få overblikket over TDC-bossens afgang og tid i TDC.

Klik på hver enkelt link herunder for at få mere at vide.


TDC-topchef stopper
TDC-topchef Henrik Poulsen bliver ny topchef i Dong.


TDC: Vi kigger efter internationale kandidater
"Holistisk" er en af overskrifterne på kvalifikationer, TDC kigger efter i jagten på Henrik Poulsens afløser. Bestyrelsesformand Vagn Sørensen lister her kravene til den ny topchef.


Henrik Poulsen: Sådan efterlader jeg TDC
Læs afgående TDC-topchef Henrik Poulsens egne ord om sin tid i TDC og fremtiden for telegiganten, når han slipper tøjlerne.


Analytikere: Stor ros til Henrik Poulsen
Læs teleanalytikernes dom over Henrik Poulsens ledelsesbedrifter hos TDC.


Så mange millioner tjener TDC om dagen
3. februar 2012: Landets største televirksomheder tjente otte millioner kroner per dag. Men det er dårligere end året før.


Her er Danmarks mest magtfulde it-personer
31. oktober 2011: Her er et udpluk af nogle af Danmarks mest magtfulde it-personer ifølge et par af landets folkevalgte it-politikere, en medieliste og en bog.


Her er TDC-bossens genistreger
13. maj 2011: ComputerViews: Læs her, hvordan TDC's koncernchef, Henrik Poulsen, med to enkle træk har manifesteret TDC som kæmpen på det danske telemarked.


TDC-topchef afslutter epoke: TDC nu kun i Norden
17. spetember 2010: Administrerende direktør Henrik Poulsen fortæller, at TDC's salg af schweiziske Sunrise i dag er afslutningen på en rejse mod at blive en ren nordisk forretning.


Er TDC-direktøren tele-troldmand eller trafik-terrier?
24. april 2009: Leder: Hvor tidligere TDC-direktører nærmest havde en bunden opgave i omstilling fra tjenestemandstung institution til privat virksomhed, så har Henrik Poulsen et reelt valg. Hvad vælger han?


Har vi fået en ny it-konge i Danmark?
5. marts 2009: ComputerViews: Vagn Sørensen blev på papiret en af Danmarks mest magtfulde folk i dansk it, da han forleden indtog tronen i KMD's bestyrelseslokale. Men hvor magtfuld er han?


Kan Henrik Poulsen få TDC til at vokse?
5. februar 2009: ComputerViews: Topchef Henrik Poulsen præsenterer i formiddag sit første TDC-årsregnskab. Bestyrelsesformand Vagn Sørensen forventer på længere sigt vækst, men er det realistisk?


Her er TDC's nye topchef

11. november 2008: 41-årige Henrik Poulsen er fra i dag øverste mand i TDC-hierarkiet. Missionen hedder øget omsætning i et ellers stagneret dansk telemarked.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere