Artikel top billede

Overblik: Ny topchef til TDC

TDC's topchef, Henrik Poulsen, forlader virksomheden. Få overblikket over fremtiden for TDC og topbossens exit.

TDC's nu afgående topchef, Henrik Poulsen, var blot 41 år, da han tiltrådte stillingen som øverste chef for Danmarks største teleselskab.

I dag er han 44 år og på vej ud af TDC til fordel for en stilling som topchef for Dong.

Henrik Poulsens tid i TDC har været præget af store omvæltninger og en skarp tilpasning af virksomheden, der i dag fremstår skarp og trimmet til fremtidens udfordringer.

Få overblikket over TDC-bossens afgang og tid i TDC.

Klik på hver enkelt link herunder for at få mere at vide.


TDC-topchef stopper
TDC-topchef Henrik Poulsen bliver ny topchef i Dong.


TDC: Vi kigger efter internationale kandidater
"Holistisk" er en af overskrifterne på kvalifikationer, TDC kigger efter i jagten på Henrik Poulsens afløser. Bestyrelsesformand Vagn Sørensen lister her kravene til den ny topchef.


Henrik Poulsen: Sådan efterlader jeg TDC
Læs afgående TDC-topchef Henrik Poulsens egne ord om sin tid i TDC og fremtiden for telegiganten, når han slipper tøjlerne.


Analytikere: Stor ros til Henrik Poulsen
Læs teleanalytikernes dom over Henrik Poulsens ledelsesbedrifter hos TDC.


Så mange millioner tjener TDC om dagen
3. februar 2012: Landets største televirksomheder tjente otte millioner kroner per dag. Men det er dårligere end året før.


Her er Danmarks mest magtfulde it-personer
31. oktober 2011: Her er et udpluk af nogle af Danmarks mest magtfulde it-personer ifølge et par af landets folkevalgte it-politikere, en medieliste og en bog.


Her er TDC-bossens genistreger
13. maj 2011: ComputerViews: Læs her, hvordan TDC's koncernchef, Henrik Poulsen, med to enkle træk har manifesteret TDC som kæmpen på det danske telemarked.


TDC-topchef afslutter epoke: TDC nu kun i Norden
17. spetember 2010: Administrerende direktør Henrik Poulsen fortæller, at TDC's salg af schweiziske Sunrise i dag er afslutningen på en rejse mod at blive en ren nordisk forretning.


Er TDC-direktøren tele-troldmand eller trafik-terrier?
24. april 2009: Leder: Hvor tidligere TDC-direktører nærmest havde en bunden opgave i omstilling fra tjenestemandstung institution til privat virksomhed, så har Henrik Poulsen et reelt valg. Hvad vælger han?


Har vi fået en ny it-konge i Danmark?
5. marts 2009: ComputerViews: Vagn Sørensen blev på papiret en af Danmarks mest magtfulde folk i dansk it, da han forleden indtog tronen i KMD's bestyrelseslokale. Men hvor magtfuld er han?


Kan Henrik Poulsen få TDC til at vokse?
5. februar 2009: ComputerViews: Topchef Henrik Poulsen præsenterer i formiddag sit første TDC-årsregnskab. Bestyrelsesformand Vagn Sørensen forventer på længere sigt vækst, men er det realistisk?


Her er TDC's nye topchef

11. november 2008: 41-årige Henrik Poulsen er fra i dag øverste mand i TDC-hierarkiet. Missionen hedder øget omsætning i et ellers stagneret dansk telemarked.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.