Artikel top billede

Investorer pumper 360 millioner kroner ind i dansk it-succes

En række kapitalfonde sætter 360 millioner kroner ind på fremadstormende dansk it-succes' bankkonto.

Kapitalfonden Vitruvian Partners skyder sammen med en række andre investorer 360 millioner kroner ind i det danske e-handels-selskab Just-Eat, der i dag har hovedkvarter i Storbritannien.

Den anseelige kapitalindsprøjtning er ifølge Financial Times den største af sin slags i et e-handelsfirma i år.

Det er planen, at Just-Eat skal bruge de mange penge til at opkøbe mindre konkurrenter.

Det er tredje gang, at der bliver pumpet penge ind i Just-Eat. Tidligere har Just-Eat modtaget en kvart milliard kroner og 90 millioner kroner i kapitaltilskud.

Just-Eats administrerende direktør, Klaus Nyengaard, siger til Financial Times, at selskabet i de seneste 18 måneder har opkøbt adskillige firmaer og indgået mange partnerskaber.

Det er sket med henblik på at ekspandere i Frankrig, Brasilien, Canada og andre steder, skriver avisen.

"Der dukker af og til konsoliderings-muligheder op, og derfor er det rart at have en pengekiste, som man kan tage af, hvis der dukker en attraktiv mulighed op," siger Klaus Nyengaard til Financial Times.

Han peger på, at Just-Eat samtidig vil fortsætte med at øge sine investeringer i produktudvikling og ny teknologi.

Læs også:

Glade givere forærer Just-Eat en kvart milliard kroner.

Madportal trækker investering på 90 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danoffice IT overtager aarhusianske Edgemo med mere end 100 medarbejdere: Samlet omsætning nærmer sig nu to milliarder kroner
Danoffice IT køber det aarhusianske infrastruktur-selskab Edgemo, der omsætter for mere end 600 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.