Artikel top billede

Ny topchef overtager ledelsen af Columbus Danmark

Columbus Danmark får med omgående virkning ny topchef.

Læs også: Topchef: Derfor trækker jeg mig fra Columbus.

Columbus Danmarks administrerende direktør gennem 19 år, Steen Hagengaard, stopper med omgående virkning som administrerende direktør for Columbus Danmark.

I stedet har selskabet ansat Niels Stenfeldt, der begynder på posten i dag, 1. maj.

Han kommer fra en stilling som administrerende direktør i Evenex og har tidigere været ansat i SAP og Oracle.

Ifølge Columbus har Steen Hagengaard selv valgt at søge nye udfordringer efter han ifølge selskabet har været med til at gøre Columbus Danmark til det mest succesrige datterselskab i Columbus-koncernen.

"Jeg er glad for, at Niels er kommet til Columbus Danmark, da det er en betydelig del af vores forretning. Niels har den helt rigtige baggrund til at drive forretningen, og jeg glæder mig til, at han med sin strategiske begavelse bliver en del af vores management team," siger koncernchef Thomas Honoré, Columbus, i en pressemeddelelse.

Læs også: Topchef: Derfor trækker jeg mig fra Columbus.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere