Artikel top billede

Slut med kæmpestore fald i prisen for mobiltelefoni

Det er slut med de store prisfald for mobiltelefoni i Danmark.

Det er slut med de kæmpestore prisfald på mobiltelefoni, selv om de fire store mobilselskaber i Danmark - TDC, Telia, Telenor og 3 - fortsat vil trykke hinanden, skriver Berlingske.

Aktieanalytiker Morten Imsgard fra Sydbank siger til avisen, at TDC fortsat taber kunder, men at de tabte kunder samles op af TDC's egne lavprisselskaber Telmore, M1 og Onfone.

"Man bekriger hinanden i mindre spring end tidligere," siger han til Berlingske.

Han siger, at priskrigen tidligere har været drevet af nye aktører, som er kommet ind på markedet på jagt efter nye kunder.

"I dag er det de fire store og deres lavprisselskaber, der bekriger hinanden," siger Morten Imsgard til Berlingske.

Han peger på, at de fire selskaber fortsat er nødt til at holde priserne på et lavt niveau, der forhindrer "lykkeridderne i at trænge ind," som han siger.

Morten Imsgard mener dog, at der lige nu finder en voldsom konkurrence sted, som skyldes, at 3, Telia og Telenor forsøger at kapre kunder.

Også TDC-direktør Henrik Poulsen mener, at tiden med store prisfald er ovre.

"Tidligere var mobilforretningen lig med vækst, men slutningen af 2010 og det meste af 2011 var præget af ret betydelse prisfald," siger han til Berlingske.

Han siger til avisen, at prisfaldene i år ikke er 'nær så markante' som sidste år.

Læs også:

Sådan klarer TDC sig i benhård tele-priskrig.

Priskrig presser prisen for mobitelefoni ned.

Mobilpriserne falder - og det er ikke så godt.

Tele-priskrig tvinger Telenor til at svinge sparekniven.

Så dominerende er TDC: Tele-regulering uden effekt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere