Slut med kæmpestore fald i prisen for mobiltelefoni

Det er slut med de store prisfald for mobiltelefoni i Danmark.

Det er slut med de kæmpestore prisfald på mobiltelefoni, selv om de fire store mobilselskaber i Danmark - TDC, Telia, Telenor og 3 - fortsat vil trykke hinanden, skriver Berlingske.

Aktieanalytiker Morten Imsgard fra Sydbank siger til avisen, at TDC fortsat taber kunder, men at de tabte kunder samles op af TDC's egne lavprisselskaber Telmore, M1 og Onfone.

"Man bekriger hinanden i mindre spring end tidligere," siger han til Berlingske.

Han siger, at priskrigen tidligere har været drevet af nye aktører, som er kommet ind på markedet på jagt efter nye kunder.

"I dag er det de fire store og deres lavprisselskaber, der bekriger hinanden," siger Morten Imsgard til Berlingske.

Han peger på, at de fire selskaber fortsat er nødt til at holde priserne på et lavt niveau, der forhindrer "lykkeridderne i at trænge ind," som han siger.

Morten Imsgard mener dog, at der lige nu finder en voldsom konkurrence sted, som skyldes, at 3, Telia og Telenor forsøger at kapre kunder.

Også TDC-direktør Henrik Poulsen mener, at tiden med store prisfald er ovre.

"Tidligere var mobilforretningen lig med vækst, men slutningen af 2010 og det meste af 2011 var præget af ret betydelse prisfald," siger han til Berlingske.

Han siger til avisen, at prisfaldene i år ikke er 'nær så markante' som sidste år.

Læs også:

Sådan klarer TDC sig i benhård tele-priskrig.

Priskrig presser prisen for mobitelefoni ned.

Mobilpriserne falder - og det er ikke så godt.

Tele-priskrig tvinger Telenor til at svinge sparekniven.

Så dominerende er TDC: Tele-regulering uden effekt.

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.