Artikel top billede

Kunøes overskud droppet med 300 millioner kroner

Overskuddet i Ib Kunøes investeringsselskab, Consolidated Holdings, er styrtdykket.

Overskuddet for it-rigmanden Ib Kunøes holdingselskab, Consolidated Holdings, er styrtdykket fra 294,6 millioner kroner i fjor til nu blot 18,3 millioner kroner.

Ifølge Børsen skyldes det markante fald i overskuddet primært kursfald på Atea, som Consolidated Holdings er storaktionær i.

Ib Kunøe siger til Børsen, at Consolidated Holdings ejer 30 millioner aktier i Atea.

"Så det slår hårdt igennem, når kursen bevæger sig," siger han til avisen.

Det stærkt faldende overskud ændrer dog ikke på, at Consolidated Holdings med en egenkapital på 1,8 milliarder kroner er et særdeles velpolstret selskab.

Ib Kunøe siger da også til Børsen, at han er på udkig efter gode opkøbsemner - primært i prisrammen to-cifrede millionbeløb.

"Der er mange selskaber til salg, og priserne er gode. Der er banker, der ligger inde med selskaber, som vi er interesserede i, og vi har penge nok at tage af, hvis det skulle være nødvendigt," siger Ib Kunøe til Børsen.

Læs også:

Så stor en millionformue har Kunøe hevet ud af Atea.

Så mange penge skovler Atea ind i Danmark.

Atea vil få kamp til stregen af dansk stor-fusion.

Atea opkøber dansk konsulenthus.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere