Artikel top billede

Atea vinder over lidt for smart domæne-haj

En lidt for kvik domæne-registrant kunne ikke løbe om hjørner med Atea.

It-kæmpen Atea har netop vundet en sag ved Klagenævn for Domænenavne, hvor domænerne ateatele.dk og atea-tele.dk skal overleveres til Atea inden fire uger.

En person havde registeret domænerne, men ifølge sagens akter er det sket samme dag, som Atea-ejer Ib Kunøe i pressen annoncerede, at selskabet vil satse på tele-området.

Blandt andet omtales specifikt artikler fra den den 21. oktober 2011 fra www.computerworld.dk og www.crn.dk.

"I disse artikler omtales planerne om at etablere et nyt nordisk mobilselskab for erhvervskunder under navnet "Atea Tele", som skal være en del af klageren," står der i afgørelsen fra nævnet.

Fire uger

Registranten har nu fire uger til at overlevere domæner til Atea.

"...registreringer af domænenavnene "ateatele.dk" og "atea-tele.dk" er i strid med gældende dansk ret, og at registreringerne af disse domænenavne overføres til klageren, Atea Danmark A/S. Overførslerne skal gennemføres 4 uger efter nedenstående dato."

Du kan læse hele afgørelsen her.

Læs også:

Kunøe: Her er min plan med mit nye teleselskab

Atea træder ind på mobil-markedet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere