Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Telias offering manager, Rikke Heinstrup Vikkelsø, ser store muligheder i videokonferencer til erhvervslivet.

Telia på vej ind på nyt forretningsområde

It-virksomhederne Atea og Netdesign kan vente sig konkurrence fra den svenskejede telegigant, der træder ind på nyt område.

Læs også: Telia-direktør massefyrer - intet er helligt for os

Mens Telias mobilforretning længe har været under pres, er teleselskabet så småt begyndt at finde nye veje til at sikre sin fremtidige indtjening.

Telia har netop lanceret en ny videokonferenceløsning til erhvervslivet, og hermed tager Telia kampen op mod det TDC-ejede Netdesign og Kunøe-selskabet Atea, der hidtil har domineret på dette felt.

Målsætningen er klar: Telia forventer at sidde på 25 procent af det danske marked om halvandet år.

"Vi er de eneste på markedet, der kan levere et bundlet produkt, det vil sige alt fra access, service-cloud, support og videoudstyr i én pakke," bedyrer Telias offering manager, Rikke Heinstrup Vikkelsø.

Hun tilføjer, at hun ser det som en fordel, at det er det Telia-ejede selskab Cygate, der står for vedligeholdelse og drift af cloud-delen, hvilket alt andet lige forhøjer sikkerheden.

Et marked i vækst

Samtidig spår Telia markedet for videokonferencer til at være i blomstring.

"Der er en lang række trends i markedet, der øger virksomhedernes interesse for videokonferencer. Blandt andet betyder det øgede fokus på effektiviseringer og omkostningsstyring, at man ser på, hvordan man kan spare på rejseomkostningerne," fortæller Rikke Heinstrup Vikkelsø.

Hun tilføjer, at det øgede fokus på CSR (Corporate Social Responsibility) og dermed fokus på miljøhensyn som CO2-udslippet er en anden årsag til virksomhedernes ønske om at begrænse rejseaktiviteterne.

I første omgang forventer Telia, at videokonference-løsningen især er interessant for nordiske virksomheder samt virksomheder med mange lokationer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.