Artikel top billede

It-kæmpen CA skifter landechef i Danmark

CA Technologies har fundet en ny landechef i Danmark med 12 års erfaring. Se hvem der fik jobbet.

CA Technologies skifter efter bare to år topchef herhjemme.

Teddy Schou, der har 12 års erfaring fra branchen og sidst har været fire år hos Devoteam, afløser Nils Petersen, der har været landechef i Danmark siden 2010.

Ifølge en pressemeddelelse fra CA Technology giver firmaet Teddy Schou ansvaret for blandt andet at forøge firmaets vækst i Danmark.

Hos Devoteam medvirkede Teddy Schou til at opbygge et nyt strategisk forretningsområde, skriver firmaet i pressemeddelelsen.

Teddy Schou fortæller Computerworld, at han startede som landechef den 1. juni og allerede er ved at sætte sig ind i jobbet.   

Han fortæller, at det er den spændende udvikling hos CA Technologies gennem de senere år, som fik ham til at sige ja til jobbet.

"Især interessante opkøb i teknologibranchen og det at firmaet er helt fremme på den innovative del," siger han.

Han fortæller, at han har gode erfaringer fra en tidligere ansættelse hos CA Technologies, hvor han var i syv år. Derfor kan han se, hvordan firmaet har udviklet sig.

"Man er gået fra at være meget produktorienteret til at være mere fokuseret på at skabe værdi for kunderne. Det er jo noget jeg sætter meget stor pris på," siger Teddy Schou.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere