Artikel top billede

Fire producenter bakker op om nyt Windows Phone 8

Microsoft har netop præsenteret det nye Windows Phone 8, og fire mobilproducenter meddeler, at de har tænkt sig at producere hardware med styresystemet.

Læs også:

Mobilgigant dropper Windows Phone

Sådan vil Nokia og HTC i fællesskab dræbe iPhone

Microsoft har netop fremvist den næste version af selskabets smartphone-styresystem, Windows Phone 8.

Samtidig meddeler fire hardware-producenter nu deres støtte til Microsoft-platformen, der ellers hidtil har haft det hårdt i konkurrencen mod Android og iOS.

Ud over kriseramte Nokia, der er Microsofts tætteste Windows Phone-partner, er også Samsung, Huawei og HTC klar til at producere telefoner med det nye styresystem.

"HTC er mere engageret i Windows Phone end nogensinde før, og vi glæder os til at kunne tilbyde kunderne nye Windows Phone 8 smartphones senere i år," skriver HTC's danske direktør, Peter Frølund, i en pressemeddelelse.

Det er også interessant, at kinesiske Huawei nu kommer med på vognen.

"2012 ser ud til at blive et fantastisk år for Huawei. Nu er vi klar til at slutte året af med et big bang - med introduktionen af vores første smartphone, der kører Windows Phone-platformen," lyder meldingen fra kineserne.

Windows Phone fortsat den lille

Til gængæld ser det ikke ud til, at hverken ZTE eller LG, der tidligere har været med på Windows-vognen, vil være med, når den første bølge af Windows Phone 8-produkter rammer markedet.

De seneste tal fra IDC viser, at
Android i første kvartal i år nåede op på en global markedsandel på hele 59 procent, mens iOS nåede en markedsandel på 23 procent.

Microsofts Windows Phone og det gamle Windows Mobile står samlet set for 2,2 procent af markedet ifølge IDC.

Læs mere om funktionerne i det nye Windows Phone 8 senere i dag på Computerworld. 

Læs også:

Mobilgigant dropper Windows Phone

Sådan vil Nokia og HTC i fællesskab dræbe iPhone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.