Artikel top billede

Fire producenter bakker op om nyt Windows Phone 8

Microsoft har netop præsenteret det nye Windows Phone 8, og fire mobilproducenter meddeler, at de har tænkt sig at producere hardware med styresystemet.

Læs også:

Mobilgigant dropper Windows Phone

Sådan vil Nokia og HTC i fællesskab dræbe iPhone

Microsoft har netop fremvist den næste version af selskabets smartphone-styresystem, Windows Phone 8.

Samtidig meddeler fire hardware-producenter nu deres støtte til Microsoft-platformen, der ellers hidtil har haft det hårdt i konkurrencen mod Android og iOS.

Ud over kriseramte Nokia, der er Microsofts tætteste Windows Phone-partner, er også Samsung, Huawei og HTC klar til at producere telefoner med det nye styresystem.

"HTC er mere engageret i Windows Phone end nogensinde før, og vi glæder os til at kunne tilbyde kunderne nye Windows Phone 8 smartphones senere i år," skriver HTC's danske direktør, Peter Frølund, i en pressemeddelelse.

Det er også interessant, at kinesiske Huawei nu kommer med på vognen.

"2012 ser ud til at blive et fantastisk år for Huawei. Nu er vi klar til at slutte året af med et big bang - med introduktionen af vores første smartphone, der kører Windows Phone-platformen," lyder meldingen fra kineserne.

Windows Phone fortsat den lille

Til gængæld ser det ikke ud til, at hverken ZTE eller LG, der tidligere har været med på Windows-vognen, vil være med, når den første bølge af Windows Phone 8-produkter rammer markedet.

De seneste tal fra IDC viser, at
Android i første kvartal i år nåede op på en global markedsandel på hele 59 procent, mens iOS nåede en markedsandel på 23 procent.

Microsofts Windows Phone og det gamle Windows Mobile står samlet set for 2,2 procent af markedet ifølge IDC.

Læs mere om funktionerne i det nye Windows Phone 8 senere i dag på Computerworld. 

Læs også:

Mobilgigant dropper Windows Phone

Sådan vil Nokia og HTC i fællesskab dræbe iPhone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Anja Monrad lander ny international toppost: Bliver direktør for Dells største europæiske region
Interview. Efter otte år som ansvarlig for Øst- og Centraleuropa overtager Anja Monrad nu rollen som chef for Dells største europæiske region. "Jeg får ansvaret for syv lande nu, hvor det tidligere var 32. Landemæssigt er det færre, men markederne er meget større," fortæller hun til Computerworld.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.