Artikel top billede

Skybrud: Sådan ramte Skyline-krakket danskerne

Overblik: Både danske hjem og erhvervslivet er berørt af Skylines kæmpe-krak, og kunderne kæmper for at få nye bredbåndsforbindelser landet over. Se hvordan det går.

Lørdag 30. juni var endegyldigt sidste dag, Skyline-kunderne kunne logge på deres internetforbindelse. Det konkursramte selskab slukkede for det nødberedskab, der siden 1. juni havde holdt kunstigt liv i netværket.

"Driften nedlukkes lørdag den 30. juni 2012, da det beklageligvis heller ikke i den forlængede nøddriftsperiode har været muligt at finde en ny operatør," stod der på Skylines hjemmeside.

Nødberedskabet, der blev oprettet i 11. time, skulle give kunder over hele landet mulighed for at finde andre netudbydere. Klik på hvert enkelt link her under og se hvordan det er gået, og hvilke konsekvenser Skyline-konkursen har haft og stadig har for både kunderne og branchen.


Efter Skyline: Borgere redder ø fra bredbånds-død
Et fiberkabel fra Jylland til Sjælland, en mobilmast og en række ihærdige borgere har sikret Samsø bredbånd efter Skyline-kollapset.


Styrelse: Så godt er det gået med Skyline-lukning
Skyline-netværket blev som ventet lukket ned i weekenden. Men selv om Wimax-licensens skæbne stadig er uvis, er kundernes problemer løst, lyder det fra Erhvervsstyrelsen.


Satellit-tricks fra Afrika skal redde Skyline-kunder
Teknik og erfaring fra satellitbranchen i Europa, Mellemøsten og Afrika kommer nu danske Skyline-kunder til hjælp. Flere leverandører byder sig til.


Skyline lukker net-forbindelser trods nød-aftale
Trods nød-aftale lukker og slukker Skyline internet-forbindelsen for en række kunder med omgående virkning. Se her, hvem det rammer.


Vred telebranche: Disse firmaer burde rydde op efter Skyline
Den danske telebranche er godt sur over, at en anden relevant branche stort set undgik at tage ansvar for oprydningen efter Skylines gigant-krak.


Minister overvejer nye tele-regler efter Skyline-krak
En forsikringsordning er blandt de modeller, som erhvervsminister Ole Sohn (SF) kigger på for at undgå, at tusindvis af danskere rammes af kæmpekrak som Skyline-konkursen.


Skyline-kunde: Sådan fandt jeg en ny udbyder
Tusindvis af Skyline-kunder er i denne tid på jagt efter en ny udbyder. Her er en af de heldige.


43.000 danskere reddet efter Skyline-krak
Skyline-kunder får internet en måned endnu.


Overblik over selve Skyline-krakket
Efterdønningerne af Skylines kæmpe-krak rækker langt ud i dansk erhvervsliv.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.