Helle-Lise Ritzau Kaptain

Tidligere Journalist, klummeskribent eller blogger

Linkedin

Se Helle-Lise's LinkedIn profil

109 artikler på Computerworld

Helle-Lise Ritzau Kaptain

Polsag: Her er it-eventyret, der endte i skandale

Overblik: Det har kostet politiet blod, sved og tårer - og skatteyderne op mod en halv milliard kroner. Få overblikket over Polsag - it-skandalen, der fik lov til at strække sig over otte år.

19. juli 2012 kl. 07.09 | læs »

Overblik: Bliv opdateret på din iPhone

Overblik: Det føles måske som længere. Men det er blot fem år siden, at den første iPhone så dagens lys. Her er et et overblik over Apple-opfindelsen, der har revolutioneret mobiltelefonen.

16. juli 2012 kl. 16.00 | læs »

Her er alle de apps, du har brug for på rejsen

Overblik: Uanset om du skal på ferie eller arbejde hen over sommeren, kan du finde apps, der gør din dag både lettere og sjovere, når du er på farten. Få overblikket her.

12. juli 2012 kl. 16.05 | læs »

Sådan får du mest ud af big data

Overblik: Data, data og mere data: Big data. Hvordan skal vi gemme det, og hvad skal vi bruge det til? Mulighederne er heldigvis lige så store som datamængderne. Få overblikket her.

11. juli 2012 kl. 16.10 | læs »

Microsoft lapper kritiske fejl i Internet Explorer 9

Microsoft har lappet 16 sikkerhedshuller, heriblandt et i Windows, der er blevet udnyttet i flere uger, og to i Internet Explorer 9 i årets første back-to-back browseropdatering.

11. juli 2012 kl. 08.59 | læs »

Skybrud: Sådan ramte Skyline-krakket danskerne

Overblik: Både danske hjem og erhvervslivet er berørt af Skylines kæmpe-krak, og kunderne kæmper for at få nye bredbåndsforbindelser landet over. Se hvordan det går.

9. juli 2012 kl. 16.05 | læs »

Video: Ugens nyheder på det internationale it-marked

Sony klar med PS Vita. Flyselskab tilbyder film og tv via WiFi. Opgraderinger til Chrome. Skype klar til iOS og Android. Samsung-tablet til forretningsfolk. Retur-strøm fra elbil. Robot løfter de ældre.

5. august 2011 kl. 11.40 | læs »

Sådan får du den bedste udviklingskontrakt

Nogle udviklingsprojekter fejler, fordi virksomheden ikke har defineret sine krav godt nok. Jørgen Thyme, Managing Consultant i Capgemini, giver gode råd til din næste kontrakt.

4. august 2011 kl. 14.18 | læs »

Sommerquiz: Test din viden om it-branchen

Har du fulgt med i it-branchen de seneste måneder? Snup en pause og test din paratviden med Computerworlds sommerquiz. Bagefter kan du udfordre dine venner og kolleger og se hvem, der ved mest.

29. juli 2011 kl. 15.59 | læs »

Video: Fra Mango til biler med fodgænger-sensor

Se den første Mango-smartphone. Ny 4G LTE-version af Galaxy Tab. Nintendo sætter priserne ned. Test af Contour+ videokamera. Med Toyotas nyeste teknik undgår du at køre ind i fodgængere.

29. juli 2011 kl. 14.30 | læs »