Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Derfor slipper Apple (måske) for at sige undskyld til Samsung

Se her, hvorfor sydkoreanerne måske alligevel ikke får en offentlig undskyldning.

Læs også:
Apple: Samsung skylder os et tocifret milliardbeløb

Her er billederne: Apples hemmelige Sony-kopier

Apple behøver ikke at offentliggøre en undskyldning til Samsung for at antyde, at Samsung har kopieret iPad.

I hvert fald ikke lige nu.

En domstol i London har nemlig fastslået, at iPad-producenten ikke 'umiddelbart' skal komme med den offentlige indrømmelse på sin britiske hjemmeside.

Det skriver Macworld UK.

Apple havde appelleret rettens afgørelse med den begrundelse, at selskabet ikke ønsker at reklamere for rivalen.

Appel-sagen begynder i oktober.

Skal måske reklamere i pressen

Hvis Apple ikke får medhold i sin klage, kan amerikanerne blive nødt til offentligt at indrømme, at Samsung ikke har kopieret iPad.

Ud over indrømmelsen på den britiske hjemmeside, vil Apple desuden blive tvunget til at købe annonceplads i de britiske nyhedsmedier, hvor Apple også skal undskylde over for Samsung.

Sagen er en del af den igangværende juridiske kamp mellem de to elektronikgiganter, hvor Apple anklager Samsung for kopiering af design, og Samsung beskylder Apple for at krænke sydkoreanernes teknologi-patenter.

Sagerne bliver ført ved en række domstole verden over.

Læs også:
Apple: Samsung skylder os et tocifret milliardbeløb

Her er billederne: Apples hemmelige Sony-kopier
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.