Artikel top billede

Sådan kan Microsoft få dig til at vælge en Surface

Der er kun én vej, hvis Microsofts nye Windows 8 for alvor skal gøre indhug i markedet.

Læs også:

Windows 8 mod Mountain Lion: Her er dommen

Disse Windows 8-tablets bør du holde et vågent øje med

Microsofts tablet-pc skal smadre iPad i erhvervslivet

Når Microsofts nye Windows 8 rammer markedet i oktober, bliver det den første version af styresystemet, der er målrettet tablet-pc'er.

Microsoft kommer selv med en Surface-tablet, mens også Dell, Asus, Lenovo og Samsung er på vej med Windows-tablets.

Ifølge en ny markeds-rapport fra ABI Research skal Windows-produkterne nok få en indflydelse på markedet, hvor Apples iPad hidtil har været altdominerende, mens et stigende antal Android-tablets også er begyndt at vise tænder.

ABI Research venter, at de Windows-baserede tablets fra lanceringen i oktober til og med udgangen af året vil komme til at få en markedsandel på 1,5 procent af det samlede tablet-salg i 2012.

"Prissætningen på Windows-tablets vil være en nøgle-overvejelse i forhold til salget til slutbrugere," skriver ABI Research.

"Hvis prisen er aggressiv i forhold til nuværende Android-tablets, vil Windows-tablets kunne opleve en 10-dobling af væksten på et år, men hvis prisen er som Apples iPad-tilbud, vil antallet af shipments måske kun blive fordoblet eller tredoblet i 2013."

Her er Microsofts store mulighed

Analysefirmaet skriver, at det specielt er i erhvervssegmentet, at de Windows-baserede tablets ventes at blive populære.

Samtidig peger ABI Research på, at Microsofts store mulighed med Windows 8 ikke ligger i den almindelige version af styresystemet, men derimod i den RT-version, der kan køre på ARM-processorer.

"Windows RT repræsenterer Microsofts første OS-satsning, der adresserer fremtidens generationer af computer-enheder, mens meget af Windows' legacy-baggage er efterladt," skriver ABI Research.

Ifølge Gartner vil der i 2012 blive solgt 119 millioner tablets på verdensplan. iOS-markedsandelen ventes at ligge på 61 procent, mens Gartner vurderer, at de Windows-baserede tablets i år vil nå en markedsandel på 4,1 procent.

Den ventes at være steget til 11,8 procent ved udgangen af 2016.

Læs også:

Windows 8 mod Mountain Lion: Her er dommen

Disse Windows 8-tablets bør du holde et vågent øje med

Microsofts tablet-pc skal smadre iPad i erhvervslivet
IT-JOB

Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni

Stærk leder til agil it-organisation

J. H. Schultz Information A/S

Fullstack-udvikler til produktteam
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.