Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Million-indsprøjtnig til den digitale tinglysning

Den meget udskældte digitale tinglysning får nu en ny portion penge.

Læs også:
Den digitale tinglysning var dødsdømt fra starten

15,6 millioner kroner er blevet afsat til den digitale tinglysning på det netop offentliggjorte finanslovsforslag.

It-projektet, der ellers skulle spare staten for op imod 100 millioner kroner hvert år, har været voldsomt udskældt, og i dag verserer der fortsat tvister i kølvandet på skandalen.

Imidlertid oplyser Domstolsstyrelsen til Computerworld, hvad planen er, at de nye penge skal gå til.

Bevillingen til tinglysningen anvendes blandet andet til videreudvikling af det digitale tinglysningssystem, lyder det.

Brugerundersøgelse

Tinglysningsretten arbejder løbende med at forbedre systemet og indføre ny funktionalitet blandt andet på baggrund af Tinglysningsrettens og brugernes erfaringer, oplyses det videre.

I 2012 blev der gennemført en brugerundersøgelse, som viste, at der fortsat er behov for udvikling af nye funktioner i systemet.

En brugergruppe har derfor gennem det sidste års tid været med til at beskrive og prioritere ønskerne og behovene for ny funktionalitet.

Endelig oplyser Domstolsstyrelsen, at en del af bevillingen anvendes til driftsudgifter, herunder udgifter til betalinger for udvidelse af systemets kapacitet samt implementering af flere forbedringsønsker, som medfører en forøgelse af det løbende drifts-og vedligeholdelsesvederlag.

Du kan læse meget mere om it-projektet her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.