Artikel top billede

Million-indsprøjtnig til den digitale tinglysning

Den meget udskældte digitale tinglysning får nu en ny portion penge.

Læs også:
Den digitale tinglysning var dødsdømt fra starten

15,6 millioner kroner er blevet afsat til den digitale tinglysning på det netop offentliggjorte finanslovsforslag.

It-projektet, der ellers skulle spare staten for op imod 100 millioner kroner hvert år, har været voldsomt udskældt, og i dag verserer der fortsat tvister i kølvandet på skandalen.

Imidlertid oplyser Domstolsstyrelsen til Computerworld, hvad planen er, at de nye penge skal gå til.

Bevillingen til tinglysningen anvendes blandet andet til videreudvikling af det digitale tinglysningssystem, lyder det.

Brugerundersøgelse

Tinglysningsretten arbejder løbende med at forbedre systemet og indføre ny funktionalitet blandt andet på baggrund af Tinglysningsrettens og brugernes erfaringer, oplyses det videre.

I 2012 blev der gennemført en brugerundersøgelse, som viste, at der fortsat er behov for udvikling af nye funktioner i systemet.

En brugergruppe har derfor gennem det sidste års tid været med til at beskrive og prioritere ønskerne og behovene for ny funktionalitet.

Endelig oplyser Domstolsstyrelsen, at en del af bevillingen anvendes til driftsudgifter, herunder udgifter til betalinger for udvidelse af systemets kapacitet samt implementering af flere forbedringsønsker, som medfører en forøgelse af det løbende drifts-og vedligeholdelsesvederlag.

Du kan læse meget mere om it-projektet her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere