Artikel top billede

Million-indsprøjtnig til den digitale tinglysning

Den meget udskældte digitale tinglysning får nu en ny portion penge.

Læs også:
Den digitale tinglysning var dødsdømt fra starten

15,6 millioner kroner er blevet afsat til den digitale tinglysning på det netop offentliggjorte finanslovsforslag.

It-projektet, der ellers skulle spare staten for op imod 100 millioner kroner hvert år, har været voldsomt udskældt, og i dag verserer der fortsat tvister i kølvandet på skandalen.

Imidlertid oplyser Domstolsstyrelsen til Computerworld, hvad planen er, at de nye penge skal gå til.

Bevillingen til tinglysningen anvendes blandet andet til videreudvikling af det digitale tinglysningssystem, lyder det.

Brugerundersøgelse

Tinglysningsretten arbejder løbende med at forbedre systemet og indføre ny funktionalitet blandt andet på baggrund af Tinglysningsrettens og brugernes erfaringer, oplyses det videre.

I 2012 blev der gennemført en brugerundersøgelse, som viste, at der fortsat er behov for udvikling af nye funktioner i systemet.

En brugergruppe har derfor gennem det sidste års tid været med til at beskrive og prioritere ønskerne og behovene for ny funktionalitet.

Endelig oplyser Domstolsstyrelsen, at en del af bevillingen anvendes til driftsudgifter, herunder udgifter til betalinger for udvidelse af systemets kapacitet samt implementering af flere forbedringsønsker, som medfører en forøgelse af det løbende drifts-og vedligeholdelsesvederlag.

Du kan læse meget mere om it-projektet her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere