Artikel top billede

Million-indsprøjtnig til den digitale tinglysning

Den meget udskældte digitale tinglysning får nu en ny portion penge.

Læs også:
Den digitale tinglysning var dødsdømt fra starten

15,6 millioner kroner er blevet afsat til den digitale tinglysning på det netop offentliggjorte finanslovsforslag.

It-projektet, der ellers skulle spare staten for op imod 100 millioner kroner hvert år, har været voldsomt udskældt, og i dag verserer der fortsat tvister i kølvandet på skandalen.

Imidlertid oplyser Domstolsstyrelsen til Computerworld, hvad planen er, at de nye penge skal gå til.

Bevillingen til tinglysningen anvendes blandet andet til videreudvikling af det digitale tinglysningssystem, lyder det.

Brugerundersøgelse

Tinglysningsretten arbejder løbende med at forbedre systemet og indføre ny funktionalitet blandt andet på baggrund af Tinglysningsrettens og brugernes erfaringer, oplyses det videre.

I 2012 blev der gennemført en brugerundersøgelse, som viste, at der fortsat er behov for udvikling af nye funktioner i systemet.

En brugergruppe har derfor gennem det sidste års tid været med til at beskrive og prioritere ønskerne og behovene for ny funktionalitet.

Endelig oplyser Domstolsstyrelsen, at en del af bevillingen anvendes til driftsudgifter, herunder udgifter til betalinger for udvidelse af systemets kapacitet samt implementering af flere forbedringsønsker, som medfører en forøgelse af det løbende drifts-og vedligeholdelsesvederlag.

Du kan læse meget mere om it-projektet her.
IT-JOB

Centrica Energy Trading A/S

Senior Renewable Application Developer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Automation Lead
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere