Artikel top billede

Så længe kan du udskyde opgradering til Windows 8

Windows 8 er lige på trapperne, men det betyder ikke, at du skal have pengepungen frem for at opgradere. Se hvor længe du kan udskyde skiftet til Windows 8.

Læs også:
Sådan kan du selv teste Windows 8

Pc-firmaer: Ingen gratis opgradering til Windows 8

Windows XP er en af de mest populære stykker software, der er skrevet på planeten jorden.

Alt har som bekendt en ende, men du har langt fra travlt med at skifte platform, hvis du stadig er en af de trofaste XP-brugere.

Supporten på Windows XP, og i øvrigt også Office 2003, udløber nemlig først den 8. april 2014.

Indtil den dato er Microsoft forpligtet til at udgive sikkerhedsopdateringer til styresystemet.

XP er stadig populær

Tal for Foreningen af Danske Interaktive Medier (FDIM), der fører statistik over danskernes internet-vaner, viser, at Windows 7 er platform for mere end 46 procent af alle de besøgende på websider, hvilket gør den til danskernes foretrukne styresystem.

Men den 11 år gamle Windows XP er stadig populær. 16 procent benytter således platformen på deres computer, hvilket gør XP til danskernes næstmest benyttede styresystem.

Analysehuset IDC fortæller, at der på verdensplan i 2012 findes lige knap 300 millioner computere med XP.

Det er næsten 100 millioner flere end computere med Windows Vista, der ellers var udset til at sende XP på pension.

De ældre udgaver af Windows, i form af NT/2000/9x, er ifølge IDC alle sendt i graven.

Læs også:
Sådan kan du selv teste Windows 8

Pc-firmaer: Ingen gratis opgradering til Windows 8
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.