Artikel top billede

TDC: Kritik af vores priser er helt ved siden af

Der er ikke behov for bedre konkurrencevilkår på markedet for bredbånds-tv, mener TDC.

Læs også:

TDC-konkurrenter kræver adgang til bredbånds-tv nu

TDC tvinges til at åbne for sit bredbånds-tv

Ikke én eneste konkurrent lejer sig i dag ind på TDC's net for at sælge bredbånds-tv.

Alligevel mener TDC, at konkurrenternes kritik af lejepriser, der nu skal kigges efter i sømmene af Erhvervsstyrelsen, er skudt ved siden af.

"Den nuværende prissætning er sat af styrelsen, og den lever vi fuldt ud op til. Hvorfor der ikke er ekstern afsætning, kan der være mange årsager til, og det behøver ikke at være prisen."

"Vi har foretaget store investeringer for at kunne tilbyde vores tv-produkt, og dermed løb vi også en økonomisk risiko, da vi lancerede vores produkt."

"Det er den samme risiko, vores konkurrenter må løbe, hvis de ønsker at etablere sig på markedet for tv over bredbånd," skriver Povl Damstedt Rasmussen, kommunikationsrådgiver i TDC i et svar til Computerworld.

Modsat konkurrenterne ser TDC heller ikke noget problem i, at de eventuelle ændringer, der kan sættes i værk af Erhvervsstyrelsen, først vil komme i spil i 2015.

"Vi har tillid til, at Erhvervsstyrelsen giver sig den tid, som det er nødvendigt for at undersøge dette," lyder svaret fra Povl Damstedt Rasmussen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere