Artikel top billede

Nu kommer kontorpakken til ARM-versionen af Windows.

Gratis kontorpakke fra Microsoft er på vej

Microsofts version af Office, der passer til Windows RT, er lige på trapperne.

Læs også:
Microsoft klar til at køre Windows på ARM-chips

Her er Intels planer for tablet-pc'er med Windows 8

I forlængelse af Microsofts satsning på software til de transportable enheder, i form af telefoner og tablet-computere, kommer der naturligvis også en kontorpakke, der kan tages med i lommen eller tasken.

Så alle, der køber en enhed med Windows RT, vil få adgang til Microsoft Office uden, at det skal koste ekstra.

Windows RT er den version, som Redmond-giganten har skabt til ARM-baserede enheder. Tidligere blev versionen da også, mere mundret, kaldt for Windows on ARM.

Versionen er derfor beregnet til den trykfølsomme skærm, som man finder på de transportable enheder.

Klar til jul

Office-pakken er nu ved at blive gjort klar, og den lanceres i november/december 2012, og den kan hentes ned på enheden via Windows Update.

Pakken indeholder Word, Excel, PowerPoint og programmet OneNote. Post-programmet Outlook bliver således ikke en del af pakken, her henviser Microsoft til den indbyggede e-mail-klient i Windows RT.

Funktioner som makro, ActiveX og andre tredjepartsprogrammer understøttes heller ikke i Office 2013 RT.

Tablet-computere med Windows RT bliver langet over disken i løbet af oktober måned i samme moment, som Windows 8 lanceres til klienterne.

Læs også:
Microsoft klar til at køre Windows på ARM-chips

Her er Intels planer for tablet-pc'er med Windows 8
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsofts løfte om at holde data i EU sætter AWS og Google under pres - også selv om Microsoft nok ikke kan holde det
Kommentar: Med løftet om at passe bedre på europæiske data sætter Microsoft konkurrenterne under pres. Det spændende er nu, hvor meget bund, der er i løftet - og hvad Googles og AWS' svar bliver.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.