Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Fiber-direktør langer hårdt ud efter teleselskaberne

Waoos direktør, Anders Christjansen, langer ud efter teleselskaberne, som efter hans mening slet ikke holder det, de lover kunderne.

Læs også:

Regeringen truer telebranchen med indgreb

Ny bredbånds"garanti"- nu skal du bare "opleve" hastighed

Forholdet mellem teleselskaberne og fiberbranchen er langtfra rosenrødt. 

At teleselskabernes fantasifulde markedsføring af bredbåndshastigheder til stadighed er en torn i øjet på fiberbranchen, kom til udtryk i denne uge.

Direktør Anders Christjansen fra fiberselskabernes produkt- og markedsføringsflagskib, Waoo, gik på talerstolen på en telekonference på Hotel Radisson i København og tog bladet fra munden foran et publikum bestående af nordiske og baltiske telefolk.

"Jeg tør ikke sige, hvordan det ser ud i jeres lande, men i Danmark er det tilladt at markedsføre varer, som man ikke leverer," lød de lettere ironiske ord fra Anders Christjansen.

Forvirrer kunderne

Waoo-direktøren var blevet bedt om at fortælle om Waoos historie og udfordringer på det danske marked, og hans ord var naturligvis en slet skjult henvisning til teleselskabernes markedsføring af de såkaldte "op til"-bredbåndshastigheder.

"Det er meget forvirrende for kunderne og hjælper ikke på branchens ry," fortsatte Anders Christjansen om problemet, der gør den merværdi, forbrugere får ved at vælge fiber, sværere at få øje på forbrugerne.

Kan komme indgreb

Et problem, som også Forbrugerrådet længe har råbt højt om, og som i regeringens nye forbrugerudspil fik regeringen til at true telebranchen med indgreb, hvis de ikke selv formår at gøre noget ved den vildledende markedsføring.

Anders Christjansen lagde i sin tale heller ikke skjul på, at man ser frem til den dag, hvor tv-kanaler sælges individuelt, og hvor danskernes hang til streaming for alvor eksploderer.

"Alt for mange kunder betaler alt for meget for tv-pakker, og alt for mange kunder er tvunget til at betale for noget, de ikke har behov for," lød det fra Anders Christjansen.

Telekonferencen, der er arrangeret af Marcus Evans, sluttede i går med en lang række oplæg fra en række topfolk i branchen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.