BREAKING:Mægtige Itadel solgt: Overtages af IT Relation

Artikel top billede

Dit 4G-netværk er det rene guf for hackere

Det nye 4G-netværk er ikke bare hurtigt - det vil også tiltrække hackere.

Udbredelsen af 4G LTE netværk vil muligvis medføre, at mobiltelefoner i øget omfang bruges i DDoS-angreb på netværk samt datatyveri på mobiltelefoner.

Det skriver Zdnet.com.

Vi kan forvente en markant stigning

Ifølge en analytiker indenfor cybersikkerhed kan hackere gøre brug af 4G-netværkets høje hastigheder, øgede datakapacitet og de hurtigere mobiltelefoner til at udføre angrebene.   

"Vi kan forvente, at der kommer til at være en stigning i aggressive netværksangreb," fortæller analytikeren Michela Menting.

I Danmark leveres LTE fra TDC og Telia. 

Lukrativt mål

En anden analytiker, Patrick Lim fra Verizon, påpeger, at LTE opererer som et IP-netværk, og giver højere bandwith, så mobiltelefoner vil være et "lukrativt" mål for hackere, der søger efter at udvide deres eksisterende botnets.

Han tilføjer at hackere blandt andet kan designe malware, der kan oprette botnets, som herefter kan bruges til at sende spam eller deltage i DDoS-angreb.

Patric Lim siger endvidere, at virksomheder må have en plan klar med processer og procedurer, som it-medarbejdere kan følge, hvis et DDoS-angreb skulle blive aktuelt.

Han tilføjer, at en solid plan for eventuelle fremtidige angreb kan være med til, at virksomheder kan undgå at miste data eller omsætning på den lange bane.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
IT Relation på opkøbstogt: Itadel er femte opkøb på blot seks måneder: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliard kroner
Itadel med mere end 300 medarbejdere bliver IT Relation femte opkøb siden december. Med købet nærmer IT Relations sig en omsætning på halvanden milliarder kroner og runder nu 1.000 medarbejdere.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.