Årets CIO 2021Her er Danmarks bedste it-chef: CIO i Coop Morten Holm Christiansen er Årets CIO 2021

Artikel top billede

KMD afviser kritik af konsulenter: "Besynderligt"

KMD afviser kategorisk den kritik, der er blevet fremført af et mindre dansk it-selskab. Besynderligt, lyder det fra KMD.

Læs også: Dansk it-firma skælder ud på KMD-konsulenter

It-firmaet Medialogic bringer på dets hjemmeside en hård kritik af KMD og dets konsulenter, som beskyldes for at ville påvirke udbud ude i kommunerne.

Men KMD afviser blandt kritikken.

"Det er noget usædvanligt og en anelse besynderligt, at en konkurrent vælger at kritisere os på den facon," udtaler pressechef Christoffer Hellmann.

"Særligt i det lys, at det faktuelt ikke er korrekt, det de skriver. Men det må stå for deres egen regning og er ikke noget, vi ønsker at gøre en større sag ud af," lyder det fra ham.

Pressechefen understreger, at det ikke er korrekt, at KMD rådgiver kunderne om udbudsformer.

"Hvorvidt kunderne vælger en udbudsform frem for en anden, er kundernes eget valg."

KMD: Faktuelt forkert
"Faktuelt er det også forkert, at KMD skulle have en fordel ved valg af miniudbud," påpeger han.

Ved alle tre udbudsformer, SKI direkte afkøb, SKI miniudbud eller EU udbud vil kunderne, efter egne kriterier, kunne bedømme samtlige leverandører lige, og de vil derved have en mulighed for at tage et objektivt valg af leverandør på baggrund af netop disse kriterier, forklarer han videre.

"KMD er parate til at indgå aftaler via alle tre udbudsformer. Vi er i den forbindelse glade for, at vi gennem de sidste par år har tegnet en lang række KMD Opera aftaler med kunderne via alle tre udbudsformer," slutter pressechefen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket
5.000 medarbejdere og medlemmer af danske officerrs fagforbund, HOD, kan have fået lækket cpr-numre, helbredsdata og oplysninger om privatøkonomi og strafbare forhold på det mørke internet. HOD ved efter en måneds venten på Center for Cybersikkerhed stadig ikke, hvad der er sket efter hackerangreb på organisationen.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.