Artikel top billede

Milliard-salg: KMD-ejere overvejer ny firma-struktur

De nye KMD-ejere overvejer fortsat hvilken firma-struktur, som skal oprettes ved overdragelse efter milliard-salget.

Læs også:
Overblik: KMD's nye ejere vil score kassen

Efter KMD-salg: Det skal vi for alt i verden undgå

KMD's nye ejer, Advent International, overvejer hvilken ny ejerstruktur det store tidligere kommunale selskab skal have.

Kapitalfonden, der netop har købt en af landets største it-virksomheder for et ukendt milliardbeløb, ved nemlig antageligt endnu ikke, hvilke juridiske selskaber, der skal overtage KMD, der indtil for nylig var ejet af ATP og EQT.

Det oplyser kapitalfondens danske presseansvarlige til Computerworld i en mail.

"Som generel politik ønsker Advent ikke at oplyse, hvilken juridisk enhed, der står som køber i de enkelte opkøbssager. Derfor heller ikke i relation til KMD," skriver Henning Rostung fra Equita.

"Hertil kan herfra føjes, at dette antagelig ikke er fastlagt endnu," lyder det videre.

Intet mønster

Desuden er der Henning Rostung bekendt ikke noget mønster i placeringen i selskabsenheder ud over, hvad der korresponderer til de enkelte fonde, som hver har sine grupper af investorer, sin opbygningsperiode og sin afviklingsperiode - helt som i andre kapitalfonde, forklarer han.

"Med andre ord: De enkelte porteføljeselskaber kan styres, udvikle sig og samarbejde efter forretningsmæssige principper, uanset hvordan de hver især er forankret formelt," påpeger Henning Rostung.

Advent International har en stor international muskel, ligesom KMD har en hed drøm om at nå ud i verden.

Det har administrerende direktør Lars Monrad-Gylling fra KMD tidligere været inde på.

Læs mere om det her.

Læs også:
Overblik: KMD's nye ejere vil score kassen

Efter KMD-salg: Det skal vi for alt i verden undgå
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere