Artikel top billede

Nu går det løs: CSC Danmark indkalder til hastemøde

CSC's ledelse har mandag eftermiddag indkaldt personale og ledere til et hastemøde i samarbejdsudvalget tirsdag morgen.

Læs også: Stor fyringsrunde på vej i CSC Danmark

CSC Danmark har mandag eftermiddag indkaldt de ansattes faglige repræsentanter til et ekstraordinært møde i firmaets samarbejdsudvalg tirsdag klokken 09.00.

Det erfarer Computerworld.

CSC har forud for mødet indkaldt repræsentanter fra alle danske afdelinger og datterselskaber undtagen CSC Scandihealth, der tjener penge. 

Firmaet, der nærmest er under udskillelse fra den nordiske afdeling, gik i forsommeren fri, da 450 ansatte skulle fyres i Norden.  

Det er ikke kun de ansattes repræsentanter, som CSC's ledelse har valgt at indkalde til mødet.

Indkalder både indsatte og ledere

Også de enkelte firmaers ledelsesrepræsentanter skal med til samarbejdsudvalgsmødet. 

Den fælles indkaldelse er ikke sædvanlig fremgangsmåde hos CSC, men på den anden side heller ikke ukendt.

Den har den fordel, at det er muligt at informere alle parter om et givent emne samtidig. 

Hvad der er tema og dagsorden for mødet med CSC-ledelsen melder indkaldelserne ikke noget om, erfarer Computerworld. 

Alle ansatte indkladt til møde

Mens repræsententer for både ansatte og ledere altså skal til møde med ledelsen klokken 09.00 skal alle ansatte i Norden deltage i et såkaldt all hands meeting klokken klokken 10.30.

Mødet har været planlagt i en måneds tid, og her vil den nordiske topchef John Walsh tale til de ansatte.

Computerworld fortalte fredag, at CSC tirsdag vil offentliggøre planer om reduktioner i antallet af medarbejdre som følge af den amerikanske topledledelses plan om at reorganisere virksomheden, blandt andet gennem at skære 13 ledelseslag ned til otte og øge brugen af offshoring gennem de mere end 20.000 indiske ansatte.

CSC har afvist hverken at be- eller afkræfte historien, men har henvist til, at medarbejdere altid vil høre om den slags fra CSC selv internt og som de første, skulle det nogensinde blive aktuelt.

CSC udsendte sent fredag en intern meddelelse til medarbejderne fra John Walsh, hvor han fortalte, at CSC i pressen ikke ønskede ikke ønskede at kommentere sagen fra pressen, fordi de ansatte først af alle skulle informeres, og at de ansatte vill få mere at vide i denne uge.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.