Artikel top billede

(Foto: Rune Pedersen)

Nu går det løs: CSC Danmark indkalder til hastemøde

CSC's ledelse har mandag eftermiddag indkaldt personale og ledere til et hastemøde i samarbejdsudvalget tirsdag morgen.

Læs også: Stor fyringsrunde på vej i CSC Danmark

CSC Danmark har mandag eftermiddag indkaldt de ansattes faglige repræsentanter til et ekstraordinært møde i firmaets samarbejdsudvalg tirsdag klokken 09.00.

Det erfarer Computerworld.

CSC har forud for mødet indkaldt repræsentanter fra alle danske afdelinger og datterselskaber undtagen CSC Scandihealth, der tjener penge. 

Firmaet, der nærmest er under udskillelse fra den nordiske afdeling, gik i forsommeren fri, da 450 ansatte skulle fyres i Norden.  

Det er ikke kun de ansattes repræsentanter, som CSC's ledelse har valgt at indkalde til mødet.

Indkalder både indsatte og ledere

Også de enkelte firmaers ledelsesrepræsentanter skal med til samarbejdsudvalgsmødet. 

Den fælles indkaldelse er ikke sædvanlig fremgangsmåde hos CSC, men på den anden side heller ikke ukendt.

Den har den fordel, at det er muligt at informere alle parter om et givent emne samtidig. 

Hvad der er tema og dagsorden for mødet med CSC-ledelsen melder indkaldelserne ikke noget om, erfarer Computerworld. 

Alle ansatte indkladt til møde

Mens repræsententer for både ansatte og ledere altså skal til møde med ledelsen klokken 09.00 skal alle ansatte i Norden deltage i et såkaldt all hands meeting klokken klokken 10.30.

Mødet har været planlagt i en måneds tid, og her vil den nordiske topchef John Walsh tale til de ansatte.

Computerworld fortalte fredag, at CSC tirsdag vil offentliggøre planer om reduktioner i antallet af medarbejdre som følge af den amerikanske topledledelses plan om at reorganisere virksomheden, blandt andet gennem at skære 13 ledelseslag ned til otte og øge brugen af offshoring gennem de mere end 20.000 indiske ansatte.

CSC har afvist hverken at be- eller afkræfte historien, men har henvist til, at medarbejdere altid vil høre om den slags fra CSC selv internt og som de første, skulle det nogensinde blive aktuelt.

CSC udsendte sent fredag en intern meddelelse til medarbejderne fra John Walsh, hvor han fortalte, at CSC i pressen ikke ønskede ikke ønskede at kommentere sagen fra pressen, fordi de ansatte først af alle skulle informeres, og at de ansatte vill få mere at vide i denne uge.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere