Artikel top billede

250 danskere mødes under himlens tag i Las Vegas for at snakke om (alt mulig andet end) SharePoint. Foto: Nicolai Devantier.

Danske it-firmaer strømmer til SharePoint-topmøde

Reportage: Danske virksomheder er vilde med at høre om SharePoint. Det fremgår tydeligt af Microsofts årlige konference, hvor firmaet hylder sit eget samarbejdsværktøj.

Las Vegas: 250 personer ud af 10.000.

Så meget fylder antallet af danskere, der har fundet vej til Las Vegas for at deltage i Microsofts årlige SharePoint-konference.

Det lyder måske ikke af meget, men den danske delegation er den største udenfor USA.

Det nyder en af deltagerne godt af.

"Det var ret let at opgradere mit hotelværelse, da jeg bestilte 350 overnatninger til vores 55 deltagere," siger Lars Abrahamsen fra PeopleNet, med et glimt i øjet. Firmaet arrangerer rejser til konferencen.

PeopleNet, der egentlig er et konsulent- og uddannelseshus, har nemlig fungeret som en slags rejsebureau for SharePoint-interesserede virksomhedsfolk.

"Tidligere mødte vi folk fra en stribe forskellige virksomheder, der ikke havde noget fælles grundlag. Derfor fik vi ideen om, at vi kunne sende folk af sted, så de samtidig kunne dyrke netværket," fortæller Lars Abrahamsen, da Computerworld mødte ham til et danskerarrangement på 64. etage med udsigt over hele Las Vegas.

Overrasker Microsoft

Det store antal danskere overrasker også Microsofts egne folk.

"Danmark er et land, hvor virksomhederne gerne bruger SharePoint, faktisk er Danmark landet med flest installationer af samarbejdsværktøjet per indbygger," fortæller jon Haugen, der er produktchef for SharePoint i Danmark.

"Der kommer en europæisk SharePoint-konference i Bella Center næste år, og derfor troede jeg egentlig, at folk ville komme til den event og ikke til Las Vegas."

SharePoint 2012-konferencen er for partnere og kunder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere