Artikel top billede

250 danskere mødes under himlens tag i Las Vegas for at snakke om (alt mulig andet end) SharePoint. Foto: Nicolai Devantier.

Danske it-firmaer strømmer til SharePoint-topmøde

Reportage: Danske virksomheder er vilde med at høre om SharePoint. Det fremgår tydeligt af Microsofts årlige konference, hvor firmaet hylder sit eget samarbejdsværktøj.

Las Vegas: 250 personer ud af 10.000.

Så meget fylder antallet af danskere, der har fundet vej til Las Vegas for at deltage i Microsofts årlige SharePoint-konference.

Det lyder måske ikke af meget, men den danske delegation er den største udenfor USA.

Det nyder en af deltagerne godt af.

"Det var ret let at opgradere mit hotelværelse, da jeg bestilte 350 overnatninger til vores 55 deltagere," siger Lars Abrahamsen fra PeopleNet, med et glimt i øjet. Firmaet arrangerer rejser til konferencen.

PeopleNet, der egentlig er et konsulent- og uddannelseshus, har nemlig fungeret som en slags rejsebureau for SharePoint-interesserede virksomhedsfolk.

"Tidligere mødte vi folk fra en stribe forskellige virksomheder, der ikke havde noget fælles grundlag. Derfor fik vi ideen om, at vi kunne sende folk af sted, så de samtidig kunne dyrke netværket," fortæller Lars Abrahamsen, da Computerworld mødte ham til et danskerarrangement på 64. etage med udsigt over hele Las Vegas.

Overrasker Microsoft

Det store antal danskere overrasker også Microsofts egne folk.

"Danmark er et land, hvor virksomhederne gerne bruger SharePoint, faktisk er Danmark landet med flest installationer af samarbejdsværktøjet per indbygger," fortæller jon Haugen, der er produktchef for SharePoint i Danmark.

"Der kommer en europæisk SharePoint-konference i Bella Center næste år, og derfor troede jeg egentlig, at folk ville komme til den event og ikke til Las Vegas."

SharePoint 2012-konferencen er for partnere og kunder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere