Artikel top billede

Topchef forlader RTX Telecom - har fået nyt topjob

Efter tre år i direktørstolen hos det aalborgensiske telefirma RTX Telecom forlader Jesper Mailind virksomheden.

Læs også: Jens Moberg stopper som direktør i Better Place

Sådan har RTX fået stoppet årelang nedtur

Direktør Jesper Mailind, der har stået i spidsen for RTX Telecoms turnaround gennem de seneste år, forlader det aalborgensiske selskab, der blandt andet står bag produkter til ip-telefoni.

Det fremgår af en børsmeddelelse udsendt onsdag.

Han har fået nyt job i rådgivningvirksomheden Alectia, hvor han ligeledes skal sidde i direktørstolen, som han overtager efter den tidligere Microsoft-topchef Jens Moberg, der også er kendt for sin tid i Better Place.

"ALECTIA har nogle dygtige medarbejdere og nogle meget klare specialeområder og styrkepositioner, hvilket gør virksomheden konkurrencedygtig på globalt niveau. Jeg glæder mig til at fortsætte udviklingen og tage de næste afgørende skridt sammen med ledelsesteamet og medarbejderne i ALECTIA," udtaler Jesper Mailind på Alectias hjemmeside.

Vellykket turnaround

Jesper Mailind, der kom til RTX Telecom i 2009, kunne sidste år fremlægge RTX Telecoms første sorte regnskab efter otte år med røde tal.

Det skete efter at have ført virksomheden igennem en større trimningsperiode med fyringer og tilpasninger af organisationen, hvor blandt andet afdelingen RTX Network Systems blev lukket ned.

Jesper Mailind har seks måneders opsigelse, men vil forlade virksomheden, så snart det er lykkedes RTX Telecom at finde en ny direktør.

Jagten efter den nye direktør er allerede indledt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere