Artikel top billede

Jens Moberg stopper som direktør for Better Place

Tidligere Microsoft-topchef Jens Moberg stopper som chef for elbil-projektet Better Place.

Den tidligere højest placerede dansker i Microsoft, Jens Moberg, stopper som administrerende direktør for elbil-projektet Better Place.

Ifølge en udsendt pressemeddelelse har Jens Moberg selv truffet beslutningen om at stoppe i stillingen.

"Better Place har en omfattende plan for Europa, som vi er blevet enige om, at jeg ikke var den rette til at stå i spidsen for. Jeg har derfor besluttet at træde tilbage som CEO for Better Place Danmark og lade Better Place fortsætte under ny ledelse," meddeler han.

I første omgang overtager selskabets finanschef, Morten Leth, stillingen som administrerende direktør for Better Place, mens et rekrutteringsselskab går i gang med at finde en person, der permanent kan lede firmaet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere