Artikel top billede

Ny topchef til dansk storleverandør af offentlig software

En af de store offentlige it-leverandører udnævner denne mand til ny topchef, efter hans forgænger opsagde sin stilling i maj.

Efter eget ønske forlader administrerende direktør, Jakob H. Kraglund, Traen ved udgangen af året.

1. januar tiltræder Thomas à Porta som ny administrerende direktør for it-leverandøren.

"Traen er en spændende virksomhed med en positiv udvikling, og min primære opgave bliver at fortsætte den udvikling," siger Thomas à Porta kortfattet til Computerworld.

Han meddeler, at han derudover ikke har yderligere kommentarer til sin udnævnelse af virksomheden, der beskæftiger omkring 150 ansatte.  

Motiveret for at lede udviklingen

Den 44-årige nyudnævnte direktør har tidligere ifølge en udsendt pressemeddelelse varetaget roller som såkaldt senior VP markets & services i KMD, direktør i Backoffice Associates Europe og salgsdirektør i IBM Danmark.

Ifølge pressemeddelelsen er han motiveret af muligheden for at lede næste fase af virksomhedens udvikling.  

Virksomheden, der betjener mere end 20 ministerier og styrelser samt 40 kommuner og regioner med digitale løsninger, blev i sommer købt af FormPipe Software.

Herfra meddeleler den administrerende direktør, Christian Sundin, i pressemeddelelsen:

"Thomas har den nødvendige erfaring, kompetence og personlighed til at fortsætte den positive udvikling af Treaen."

Giver stafetten videre

Den afgående direktør, Jakob H. Kraglund, fortæller at den målrettede indsats med fokusering, professionalisering og fornyelse af virksomheden har gjort at kundetilfredshed, medarbejderengagement og økonomiske resultater er blandt de bedste i markedet i dag.

Han udtaler endvidere i pressemeddelelsen:

"Vi er desuden godt positioneret til vækst på en række nye områder, og jeg er glad for at kunne give stafetten videre på denne baggrund," siger administrerende direktør Jakob H. Kraglund.  

Den afgående direktør offentliggjorde allerede tidligere i år, at han ville finde nye grænsgange ved udgangen af året. Dengang udtalte han blandt andet at han ville se på mulighederne, men at det nok ville blive en teknologivirksomhed med en ny spændende forretningsmæssig udfordring.  

Læs hele artiklen her. 

Traen har omkring 144 medarbejdere og havde i 2011 en omsætning på lidt over 155 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere