Artikel top billede

Foto: Mikkel William Nielsen.

Ny version af Windows Phone: Her er nyhederne

Detaljer er sluppet ud om den næste version af Windows Phone, og der er flere interessante nyheder for brugerne.

Læs også:

Her er Windows Phone 8: Skal redde Nokia og Microsoft

Nu kommer det store gennembrud for Windows Phone (måske)

Guide: Skal du vælge Android, iOS eller Windows?

Den første opdatering til Windows Phone 8, der blev frigivet i oktober, ser nu ud til at være ved at tage form.

Windows Phone 8 er en kæmpe opdatering af platformen, og derfor indeholder den kommende, mindre opdatering ikke de revolutionerende nyheder.

Specielt for erhvervsbrugerne er der dog spændende tilføjelser med Apollo Plus, som opdateringen hedder ifølge The Verge.

Blandt andet skal Apollo Plus ifølge it-mediets kilder understøtte VPN-forbindelser, hvilket kan være en sikkerhedsmæssig fordel, når man skal have adgang til på kritiske forretningsdata.

En anden stor nyhed bliver muligheden for at opdatere Windows Phone-styresystemet trådløst, så man bliver helt uafhængig af pc og kabel.

The Verge mener også at vide, at Microsofts bud på et notifations-center kan blive introduceret med Apollo Plus, og at opdateringen vil blive præsenteret på Mobile World Congress i februar.

Windows Phone 8-nyhederne

Med Windows Phone 8 introducerede Microsoft en række nye funktioner, som er relevante ikke mindst for erhvervsbrugerne.

Det drejer sig blandt andet om muligheden for at kryptere indholdet på Windows Phone 8-telefoner og muligheden for at køre apps i sandkasse-miljøer.

Der er også bedre funktioner i forhold til at kontrollere enhederne på afstand fra it-afdelingens side, ligesom man har indført muligheden for, at virksomheder kan lave en "Company Hub," hvor man kan samle medarbejder-apps og forrretningsdata.

Stadig lang vej igen

I den seneste opgørelse fra IDC ligger Windows Phone på en beskeden global markedsandel på to procent, mens Android har 75 procent og iOS 14,9 procent.

Mange venter, at Windows Phone vil hente en større del af markedet med det nye Windows Phone 8 og de mange nye smartphones med styresystemet - eksempelvis Nokias Lumia 920, som ikke mindst Nokia-boss Stephen Elop har store forventninger til.

IDC har vurderet, at Windows Phone i 2016 vil kunne være oppe på en markedsandel på 19,2 procent og dermed verdens næstmest populære smartphone-platform, kun overgået af Android.

Læs også:

Her er Windows Phone 8: Skal redde Nokia og Microsoft

Nu kommer det store gennembrud for Windows Phone (måske)

Guide: Skal du vælge Android, iOS eller Windows?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.