Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Tele-direktør hopper over i fjendens lejr

Telenor stjæler top-direktør fra en af konkurrenterne. Telenors nye direktør skal lede selskabets slag på det pressede privatmarked.

Læs også:
Telenor-boss: Priskrig skader dansk infrastruktur

Ligesom loyaliteten hos telekunderne ikke altid er den største, lader det samme til at være tilfældet for teleselskabernes topchefer.

I hvert fald må teleselskabet 3 nu vinke farvel til sin privatdirektør Mikkel Torsting, der har valgt at skifte side i den intense telekrig om privatkunderne.

Mikkel Torsting overtager nemlig til februar direktørstolen i Telenor Privat, efter at den nuværende direktør Mattias Ringqvist har fået hjemve og drager tilbage til Sverige, når hans kontrakt udløber til foråret.

Afrejsen østpå sker dog først, når han har hjulpet sin afløser Mikkel Torsting i gang med jobbet.

"Jeg er rigtig glad for, at vi har indgået en aftale med Mikkel Torsting, som skal overtage posten som direktør for Privat med virkning fra 1. februar. Mikkel er utrolig talentfuld og har et stærkt kendskab til forbrugermarkedet, og jeg ser frem til, at han starter hos os," udtaler Telenors direktør, Marek Slacik, i en pressemeddelelse.

Farvel til 3 efter syv år

Mikkel Torsting forlader 3 efter syv år i selskabet, hvor han lagde ud med ansvaret for salg og marketing i privatdivisionen.

Derefter avancerede han til direktør for privat for små to år siden.

"Telenor er en stærk spiller på det danske marked, og det er en virksomhed, som har et solidt afsæt på privatmarkedet. Jeg ser frem til at starte i jobbet til februar og til at videreudvikle dette område," udtaler Mikkel Torsting, der inden sin tid i 3 var i retail-industrien hos blandt andet Dansk Supermarked.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere