Artikel top billede

Tele-direktør hopper over i fjendens lejr

Telenor stjæler top-direktør fra en af konkurrenterne. Telenors nye direktør skal lede selskabets slag på det pressede privatmarked.

Læs også:
Telenor-boss: Priskrig skader dansk infrastruktur

Ligesom loyaliteten hos telekunderne ikke altid er den største, lader det samme til at være tilfældet for teleselskabernes topchefer.

I hvert fald må teleselskabet 3 nu vinke farvel til sin privatdirektør Mikkel Torsting, der har valgt at skifte side i den intense telekrig om privatkunderne.

Mikkel Torsting overtager nemlig til februar direktørstolen i Telenor Privat, efter at den nuværende direktør Mattias Ringqvist har fået hjemve og drager tilbage til Sverige, når hans kontrakt udløber til foråret.

Afrejsen østpå sker dog først, når han har hjulpet sin afløser Mikkel Torsting i gang med jobbet.

"Jeg er rigtig glad for, at vi har indgået en aftale med Mikkel Torsting, som skal overtage posten som direktør for Privat med virkning fra 1. februar. Mikkel er utrolig talentfuld og har et stærkt kendskab til forbrugermarkedet, og jeg ser frem til, at han starter hos os," udtaler Telenors direktør, Marek Slacik, i en pressemeddelelse.

Farvel til 3 efter syv år

Mikkel Torsting forlader 3 efter syv år i selskabet, hvor han lagde ud med ansvaret for salg og marketing i privatdivisionen.

Derefter avancerede han til direktør for privat for små to år siden.

"Telenor er en stærk spiller på det danske marked, og det er en virksomhed, som har et solidt afsæt på privatmarkedet. Jeg ser frem til at starte i jobbet til februar og til at videreudvikle dette område," udtaler Mikkel Torsting, der inden sin tid i 3 var i retail-industrien hos blandt andet Dansk Supermarked.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere