Artikel top billede

Så vildt satser Samsung på smartphone-markedet

Den sydkoreanske mobilfabrikant Samsung havde et jubelår i 2012, men det bliver endnu vildere til næste år.

Samsung tog i foråret titlen som den mest sælgende mobil-virksomhed fra Nokia, og i efteråret blev selskabet udråbt som leverandøren af den mest sælgende smartphone

Og nu vil skal der for alvor kul under kedlerne på Samsungs mobilfabrikker

For næste år agter Samsung således, at løfte sit mobil-salg med 20 procent fra 420 millioner enheder i år til 510 millioner telefoner i 2013.

Af de mange hundrede millioner telefoner vil det sydkoreanske
selskab sælge 390 millioner af de profitable smartphones, mens de resterende 120 millioner vil være mere budgetvenlige mobiltelefoner.

Det skriver Techspot

Nummer fire er på vej

Med den halve milliard solgte mobiltelefoner overgår Samsung den groggy finske mobilmastodont Nokia, som på smartphone-markedet storsatser på sit partnerskab med Microsoft.

Samsung har for alvor fået vind i sejlene med sin Galaxy-serie, hvor især 2'eren og 3'eren er blevet vel modtaget af såvel kritikere som markedet.

På rygtebørsen forlyder det, at 4'eren er på vej i foråret 2013.  

SIdeløbende med sin satsninger til Android-markedet, vil  Samsung også fokusere på at udvikle telefoner til Windows 8 i et mobilmarked, der efterspørger mobilenheder, der kan håndtere det lynhurtige mobile bredbånd, LTE, som også går under navnet 4G.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.