Artikel top billede

Google lapper 22 huller i populær browser

Google fikser flere alvorlige sikkerhedsproblemer i din browser.

Med sin nye Chrome 25 lapper Google hele 22 sårbarheder i Chrome-browseren.

Ni af sårbarhederne er farlige, i det Google klassificerer dem som 'high,' der er selskabets næst-alvorligste trussels-betegnelse.

Otte af sårbarhederne bliver stemplet som 'medium,' mens fem bliver stemplet som 'low.'

Google kan takke en række dusørjægere for at have opdaget sårbarhederne.

Således er fem af de 22 sårbarheder blevet opdaget af tre eksterne sikkerheds-folk, som har modtaget et beløb fra Google for opdagelsen.

MatML-webkit fjernes

Med lanceringen af Chrome 25 blokerer Google for webkittet MathML af sikkerhedshensyn.

MathML - Mathematical Markup Language - er en 15 år gammel specifikation - der anvendes til at beskrive matematiske notationer på web-sites.

Google anvende webkittet i Chrome 24 for første gang, men fjerner det nu altså igen, indtil forskellige sikekrheds-problemer er blevet løst.

Selskabet har samtidig indbygget en ny sikkerheds-anordning i den nye version af browseren, som blokerer for skjulte installeringer af add-ons via anden software.

Den nye feature ligner en feature, som Mozilla indbyggede i Firefox-browseren for mere end et år siden. Det skete med Firefox 8, der kom på gaden i slutningen af 2011, og som automatisk blokerer for add-ons, der installeres via anden software.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere