Artikel top billede

Google lapper 22 huller i populær browser

Google fikser flere alvorlige sikkerhedsproblemer i din browser.

Med sin nye Chrome 25 lapper Google hele 22 sårbarheder i Chrome-browseren.

Ni af sårbarhederne er farlige, i det Google klassificerer dem som 'high,' der er selskabets næst-alvorligste trussels-betegnelse.

Otte af sårbarhederne bliver stemplet som 'medium,' mens fem bliver stemplet som 'low.'

Google kan takke en række dusørjægere for at have opdaget sårbarhederne.

Således er fem af de 22 sårbarheder blevet opdaget af tre eksterne sikkerheds-folk, som har modtaget et beløb fra Google for opdagelsen.

MatML-webkit fjernes

Med lanceringen af Chrome 25 blokerer Google for webkittet MathML af sikkerhedshensyn.

MathML - Mathematical Markup Language - er en 15 år gammel specifikation - der anvendes til at beskrive matematiske notationer på web-sites.

Google anvende webkittet i Chrome 24 for første gang, men fjerner det nu altså igen, indtil forskellige sikekrheds-problemer er blevet løst.

Selskabet har samtidig indbygget en ny sikkerheds-anordning i den nye version af browseren, som blokerer for skjulte installeringer af add-ons via anden software.

Den nye feature ligner en feature, som Mozilla indbyggede i Firefox-browseren for mere end et år siden. Det skete med Firefox 8, der kom på gaden i slutningen af 2011, og som automatisk blokerer for add-ons, der installeres via anden software.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.