Artikel top billede

Android overhaler Apple iOS

Android overhaler Apple iOS på det vigtige amerikanske marked. Se hvorfor det sker lige nu.

Android overhalede Apple iOS i perioden fra november 2012 til januar 2013 på det vigtige amerikanske marked, konkluderer en rapport fra Kantar Worldpanel ComTech.

Ifølge rapporten var næsten hver anden solgt enhed i perioden Android-baseret efter en stigning i salget af Android-enheder på seks procent.

Samtidig tabte iOS fem procent i markedsandele i perioden, så i alt 46 procent af de solgte enheder i perioden på det amerikanske marked var iOS-baseret.

Det er især det store amerikanske teleselskab Sprint, der har haft mærkbar effekt på salget.

Blandt de amerikanske teleselskaber er Sprint den tredjestørste smartphone-sælger kun overgået af AT&T og Verizon.

Kantar fastslår, at en stor del af Sprints salg i de pågældende tre måneder har været præget af Android-telefoner.

Galaxy er mest populær

Når det gælder salget af Android-enheder ligger Samsung Galaxy S III solidt i spidsen som det mest populære navn - ikke mindst fordi enheden er blevet solgt til blot 99 dollar - cirka 500 kroner - over vinteren.

Generelt gælder det, at prisforskellen på Android-baserede og iOS-baserede enheder er vokset en del i perioden, hvor Android-enhederne er blevet markant billigere end Apples smartphones og tablet-computere.

Tallene fra Kantar-undersøgelsen ligner meget tal fra comScore.

Også her fremgår det, at 53 procent af de amerikanske smartphone-brugere i fjerde kvartal af 2012 havde en Android-telefon, mens 36 procent havde en iOS-baseret telefon fra Apple.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.