Artikel top billede

Android overhaler Apple iOS

Android overhaler Apple iOS på det vigtige amerikanske marked. Se hvorfor det sker lige nu.

Android overhalede Apple iOS i perioden fra november 2012 til januar 2013 på det vigtige amerikanske marked, konkluderer en rapport fra Kantar Worldpanel ComTech.

Ifølge rapporten var næsten hver anden solgt enhed i perioden Android-baseret efter en stigning i salget af Android-enheder på seks procent.

Samtidig tabte iOS fem procent i markedsandele i perioden, så i alt 46 procent af de solgte enheder i perioden på det amerikanske marked var iOS-baseret.

Det er især det store amerikanske teleselskab Sprint, der har haft mærkbar effekt på salget.

Blandt de amerikanske teleselskaber er Sprint den tredjestørste smartphone-sælger kun overgået af AT&T og Verizon.

Kantar fastslår, at en stor del af Sprints salg i de pågældende tre måneder har været præget af Android-telefoner.

Galaxy er mest populær

Når det gælder salget af Android-enheder ligger Samsung Galaxy S III solidt i spidsen som det mest populære navn - ikke mindst fordi enheden er blevet solgt til blot 99 dollar - cirka 500 kroner - over vinteren.

Generelt gælder det, at prisforskellen på Android-baserede og iOS-baserede enheder er vokset en del i perioden, hvor Android-enhederne er blevet markant billigere end Apples smartphones og tablet-computere.

Tallene fra Kantar-undersøgelsen ligner meget tal fra comScore.

Også her fremgår det, at 53 procent af de amerikanske smartphone-brugere i fjerde kvartal af 2012 havde en Android-telefon, mens 36 procent havde en iOS-baseret telefon fra Apple.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere