Artikel top billede

Kæmpe-nedbrud på Apples globale cloud-tjeneste

Apples iCloud er netop nu ramt af et nedbrud, der går ud over millioner af brugere verden over.

Læs også:

SkyDrive, iCloud eller Google - hvad skal du vælge?

Microsofts cloud-tjeneste ramt af globalt nedbrud

Apples iCloud, der fungerer som et digitalt omdrejningspunkt for iPhone, iPad og Mac, er i dag torsdag ramt af et omfattende nedbrud.

På Apples support-side fremgår det, at der fra omkring 10:15 har været problemer med alle iCloud-tjenester.

Det gælder blandt andet mail Fotostream, kontakter, kalender og påmindelser samt en stribe andre funktioner, der kører via iCloud.  

"Brugere oplever problemer med de services, der er listet herover. Vi undersøger det nærmere og vil opdatere status, når mere information er tilgængeligt," skriver Apple.

Millioner ramt

Det fremgår af siden, at 11 procent af brugerne er ramt af nedbruddet, hvilket i såfald vil betyde millioner af mennesker, eftersom iCloud er en integreret del af alle nyere Apple-produkter.

Hos Intomobile kan man desuden se, at det for få timer siden var hele 50 procent af brugerne, der var ramt af nedbruddet.

Her på Computerworld har vi i øjeblikket ingen problemer med cloud-tjenesten.

iCloud synkroniserer indhold mellem forskellige Apple-produkter.

Det er kun en uge siden, at Apple var ramt af et andet større cloud-nedbrud.

I weekenden var det Microsofts tur til at bøvle med et stort cloud-nedbrud, da Windows Azure blev sendt til tælling på globalt plan på grund af et SSL-certifikat, der var udløbet.

Det fremgår ikke af Apples support-side, hvad forklaringen på det nuværende iCloud-nedbrud er.

Læs også:

SkyDrive, iCloud eller Google - hvad skal du vælge?

Microsofts cloud-tjeneste ramt af globalt nedbrud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere