Artikel top billede

(Foto: Peter Belanger)

Apple drosler ned for iPhone 5 - iPhone 6 på vej

Apple drosler ned for produktionen af iPhone 5.

Apple drosler ned for selskabets ordrer til underleverandører af chip og andre dele til iPhone 5.

Det sker, fordi selskabet er i fuld gang med at gøre de asiatiske produktionlinier klar til samlingen af den næste generation af iPhone, nemlig iPhone 6 eller iPhone 5S.

Angiveligt vil Apple begynde at samle den nye iPhone inden for de næste par uger, lyder det fra analytiker Peter Misek fra Jefferies.

Det japanske site Nikkei skriver samstemmende, at Apple har aflyst en stribe ordrer på chip til iPhone 5, fordi produktionslinierne i stedet skal anvendes til at samle den nye iPhone.

Det samme lyder fra den koreanske avis The Korea Economic. Den skriver, at det forventes, at Apple vil reducere sine bestillinger på iPhone 5-displays markant.

Ifølge avisen skyldes det, at Apple har fyldte lagre.

Wall Street Journal skrev i midten af januar, at Apple har halveret sine bestillinger på displays til iPhone 5.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere