Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Der skal vist en lastbil til at transportere Eric Schmidts bonus hen til banken.

Så stor er Google-bossens fede bonus

Så er der afregnet bonusser til Googles topfolk, og der er ikke tale om småpenge. Se her, hvor meget de får.

Læs også:
Flænser konkurrenterne: Derfor er Google umulig at slå

Google får økonomisk lussing for netværks-snuseri

De amerikanske myndigheder har afsløret størrelsen på de bonus-penge, der er tildelt Googles topfolk for deres arbejde i 2012.

Det gælder blandt andet for Eric Schmidt, der tidligere har stået i spidsen for søgemaskineselskabet som administrerende direktør, men i dag er bestyrelsesformand.

Eric Schmidt fik seks millioner dollar i bonus, svarende til lige godt 35 millioner gode danske kroner.

Men der er også andre, der forgyldes af deres tilstedeværelse på direktionsgangen.

Googles økonomichef, Patrick Pichette, og selskabets forretningsfører, Nikesh Arora, får hver 16 millioner kroner, mens chefjuristen, David Drummon, kan sætte næsten 19 millioner ind på sin bankkonto.

De to stiftere, Larry Page og Sergey Brin står dog uden for bonusordningen, skriver avisen Wall Street Journal.

Rekordår for Google

Men der er også skovlet penge ind på firmaets konti.

I januar meddelte Google, at de havde en omsætning på svimlende 50,2 milliarder dollar i 2012, svarede til omkring 281 milliarder danske kroner.

Derved satte Google ny rekord på omsætning.

I 2012 var Eric Schmidt angivet på Forbes' milliardær-liste til at være verdens 136. rigeste person, mens han kan blære sig med at være den 44. rigeste person i USA

Læs også:
Flænser konkurrenterne: Derfor er Google umulig at slå

Google får økonomisk lussing for netværks-snuseri
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.