Artikel top billede

TDC eliminerer topdirektørs stilling sammen med hans exit

Mens TDC's tidligere teknikdirektør skal stå i spidsen for NNIT, er der ikke hyret nogen afløser til ham i TDC. Læs hvorfor her.

Læs også: Topdirektør forlader TDC - har fået nok af tilpasninger

I fredags kunne Computerworld fortælle, at it-virksomheden NNIT har hyret TDC's tidligere teknikdirektør Jess Ibsen.

I juni tiltræder han som driftsdirektør for NNIT's 1200 mand.

Computerworld har derfor kontaktet TDC for at finde ud af, hvem der overtager hans opgaver i telekoncernen.

Her lyder svaret, at der ikke er en formel afløser.

Jess Ibsen afdeling, Teknologi og Planlægning, er nemlig blevet nedlagt, og de fleste arbejdsopgaver er røget over i den nyoprettede afdeling Strategisk Planlægning, som Henning Dickow i dag står i spidsen for.

Det skete i forbindelse med strategiændringerne i TDC, der blev fremlagt tilbage i november, som blandt andet indebar sammenlægningen af en række brands, foruden integrationen af netværksvirksomheden NetDesign tættere på modervirksomheden.

"Jess' område hed Teknologi og Planlægning. Grundet organisationsændringen kan man ikke sige, at der er en, som har afløst ham direkte. Hovedparten røg over i Strategisk Planlægning og i IT & Teknologi," lyder det fra kommunikationsrådgiver Povl Rasmussen.

Povl Rasmussen fastholder, at Jess Ibsen forlod TDC efter eget ønske.

"Han stoppede efter eget valg ved udgangen af december efter at have overdraget arbejdsopgaverne i månederne før," bedyrer Povl Rasmussen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.