Topdirektør forlader TDC - har fået nok af tilpasninger

Topdirektør stopper i i TDC. Han har fået nok af at arbejde i et stagnerende marked og rykker nu videre til stor it-vækstvirksomhed med international agenda. Se her, hvor han skal hen.

Læs også:

Sådan vil NNIT skovle milliarder ind i fremtiden


Derfor er kobbernettet ikke på vej til at uddø

Efter fem år i TDC har teknisk direktør Jess Ibsen fået nok af tilpasninger og effektiviseringer i den omkostningsfokuserede telebranche.

Han har derfor søgt nye, grønnere græsgange og tiltræder i den forbindelse som driftsdirektør i den storvækstende it-virksomhed NNIT.

Dermed er han tilbage i it-servicebranchen, som han kender fra sin fortid i blandt andet CSC.

Vil til vækstvirksomhed igen
"Den helt store personlige drivkraft er at komme til en vækstvirksomhed igen, selv om jeg har haft en rigtig god og spændende tid i TDC," siger Jess Ibsen, som fortsætter:

"I TDC har opgaven meget drejet sig om at restrukturere og refokusere forretningen i et stagnerende marked. Nu går jeg til en virksomhed, der vokser ganske kraftigt, en virksomhed med en international agenda, og så er det en virksomhed, der har fået etableret et meget spændende internationalt leverancekoncept," fortæller Jess Ibsen, der allerede er stoppet i TDC.

Han meddelte sin afgang i TDC for cirka halvanden måned siden.

Ser frem til international profil
I sit nye job kommer Jess Ibsen til at stå i spidsen for 1200 mand og kan se frem til en del rejseaktiviteter til især Kina.

Men netop den internationale profil er noget, han ser frem til.

"NNIT har en strategi, hvor man ansætter lige så mange uden for Danmark som i Danmark. Det drejer sig om drifts- og udviklingsfolk, der sidder i Tjekkiet, Filippinerne og ikke mindst Kina, og derudover har NNIT salgskontorer i en række andre lande."

"Det giver virksomheden en meget stærkt international agenda, hvor man hovedsageligt fokuserer på farmaceutiske virksomheder," siger han.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset. I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

06. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan vinder du større anerkendelse for din sikkerhedsindsats
De fleste IT-sikkerhedsansvarlige oplever undertiden, at topledelsen ikke helt forstår og anerkender de kritiske cybersikkerhedsorienterede udfordringer, virksomheden skal håndtere. Ja, man fornemmer måske endda, at situationens alvor slet ikke trænger igennem på direktionsgangen.