Artikel top billede

CSC slår danske selskaber sammen

CSC i Danmark har gang i en større fusionsplan, der involverer op imod 10 danske CSC-enheder. Det fremtidige navn ligger fast.

CSC i Danmark har gang i en større fusionsplan. 

Fremover skal CSC Danmark A/S være selskabets eneste danske cvr-nummer i landet. 

Ifølge en meddelelse på cvr.dk har koncernen nemlig gang i en fusionsplan. 

"Erhvervsstyrelsen har modtaget fusionsplan for den påtænkte fusion mellem CVR-NR. 15231599 CSC DANMARK A/S (fortsættende), der tillige driver virksomhed under navnene DATACENTER A/S, DATACENTRALEN A/S, CSC DATACENTRALEN A/S, CSC COMPUTER MANAGEMENT A/S, CSC INFORMATION SYSTEMS A/S, CSC INTEGRATOR A/S. CVR-NR. 19046346 CSC COMPUTER SCIENCES A/S (ophørende), der tillige driver virksomhed under navnet CSC SCANDINAVIA A/S. CVR-NR. 26031362 CSC CONSULTING GROUP A/S (ophørende)," hedder det. 

Anmelde fordringer

Kapitalejerne i de tre hovedvirksomheder, der altså nu lægges sammen, CSC Danmark A/S, CSC Computer Sciences A/S og CSC Consultning Group A/S, har "i enighed besluttet, at der ikke skal udarbejdes en erklæring om kreditorernes stilling i forbindelse med fusionen". 

"Kreditorer, hvis fordringer er stiftet forud for bekendtgørelsen om fusionen, og for hvilke der ikke er stillet særskilt sikkerhed, kan anmelde deres fordringer senest 4 uger efter at den endelige beslutning om fusion er truffet," hedder det videre i meddelelsen. 

Af beskeden fremgår det, altså at CSC Danmark A/S bliver det "fortsættende".

CSC: Derfor gør vi det

Hos CSC har pressechef Kim Ege sendt denne kortfattede besked om ændringen: 

"Vi har lagt disse datterselskaber sammen, for at skabe en mere enkel organisation, der afspejler, at CSC i Norden er en del af en global virksomhed," skriver han i en mail. 

"Det er en fornuftig og mere enkel opbygning af vores forretning," lyder det videre. 

CSC i Danmark har i de seneste par år kæmpet med flere forskellige problemer. 

Problemer på stribe 
Blandt andet var selskabet igennem en arbejdsmarkedskonflikt. Selskabet har også været igennem fyringsrunder. 

Regnskabet sidste år viste et underskud på en lille milliard kroner. 

Og for at det ikke skulle være nok, så efterforsker det amerikanske børstilsyn en sag om regnskabsfusk, der har sit udspring i danske datterselskaber

Imidlertid har en ny ledelse søsat helt nye programmer og planer, der skal alle problemerne til livs.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Her er de bedste antivirus-programmer til Windows 10 lige nu (plus dem du nokskal holde dig fra)
Syv antivirus-programmer ligger helt i top, når det gælder om at levere solid antivirus-beskyttelse til Windows 10. Se listen over de bedste antivirus-programmer lige nu
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.