Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC: Vi runder en milepæl med ny rekord-ordre

Den danske telegigant har vundet sin hidtil største kontrakt i udlandet. Selv kalder TDC ordren for en milepæl. Læs hvorfor her.

Mens TDC de seneste år har koncentreret kræfterne om den hjemlige danske scene, skruer selskabet nu et nøk op for indsatsen på det nordiske marked.

I hvert fald har TDC netop vundet en to-årig norsk aftale, der er TDC's hidtil største på det norske marked, og den største kontrakt, der er vundet af TDC uden for Danmark.

Den betyder, at TDC skal levere 18.500 mobilabonnementer til medarbejderne i de 60 kommuner, der ligger i amterne Buskerud, Telemark og Vestfold. Amterne er også med i kontrakten, der har en værdi af cirka 50 millioner kroner årligt.

"Vi er glade for aftalen, som selvfølgelig har stor økonomisk værdi for TDC, men samtidig manifesterer den os også som en stærk udfordrer på det norske marked. På mange måder er den en milepæl i vores nordiske satsning på erhvervsmarkedet" fortæller koncerndirektør Jens Munch-Hansen fra TDC Nordic i en pressemeddelelse.

Det er de norske kommuners fælles indkøbsenhed, BTV Innkjøp, kontrakten er indgået med.

"Valget af TDC var egentlig ganske enkelt. De havde klart højest score på alle vores variabler. Vi har allerede gode erfaringer fra TDC på bredbåndsområdet, og nu ser vi frem til også at udvide dette på telefoni," udtaler Roy Pettersen, indkøbschef hos BTV Innkjøp.

Den danske telegigant omsatte i 2012 for 4,7 milliarder kroner i Norge, Sverige og Finland, og TDC Nordic oplevede en vækst på 7,3 procent i 2012.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere