Artikel top billede

TDC: Vi runder en milepæl med ny rekord-ordre

Den danske telegigant har vundet sin hidtil største kontrakt i udlandet. Selv kalder TDC ordren for en milepæl. Læs hvorfor her.

Mens TDC de seneste år har koncentreret kræfterne om den hjemlige danske scene, skruer selskabet nu et nøk op for indsatsen på det nordiske marked.

I hvert fald har TDC netop vundet en to-årig norsk aftale, der er TDC's hidtil største på det norske marked, og den største kontrakt, der er vundet af TDC uden for Danmark.

Den betyder, at TDC skal levere 18.500 mobilabonnementer til medarbejderne i de 60 kommuner, der ligger i amterne Buskerud, Telemark og Vestfold. Amterne er også med i kontrakten, der har en værdi af cirka 50 millioner kroner årligt.

"Vi er glade for aftalen, som selvfølgelig har stor økonomisk værdi for TDC, men samtidig manifesterer den os også som en stærk udfordrer på det norske marked. På mange måder er den en milepæl i vores nordiske satsning på erhvervsmarkedet" fortæller koncerndirektør Jens Munch-Hansen fra TDC Nordic i en pressemeddelelse.

Det er de norske kommuners fælles indkøbsenhed, BTV Innkjøp, kontrakten er indgået med.

"Valget af TDC var egentlig ganske enkelt. De havde klart højest score på alle vores variabler. Vi har allerede gode erfaringer fra TDC på bredbåndsområdet, og nu ser vi frem til også at udvide dette på telefoni," udtaler Roy Pettersen, indkøbschef hos BTV Innkjøp.

Den danske telegigant omsatte i 2012 for 4,7 milliarder kroner i Norge, Sverige og Finland, og TDC Nordic oplevede en vækst på 7,3 procent i 2012.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Stor regnskabsuge i vente: Dette skal du holde øje med, når it-giganterne aflægger regnskaber
Der er en stor regnskabsuge i vente. I de kommende dage vil Microsoft, Apple, Alphabet, Amazom og Facebook løfter sløre for deres regnskaber og forventninger til efteråret.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.