Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC: Vi runder en milepæl med ny rekord-ordre

Den danske telegigant har vundet sin hidtil største kontrakt i udlandet. Selv kalder TDC ordren for en milepæl. Læs hvorfor her.

Mens TDC de seneste år har koncentreret kræfterne om den hjemlige danske scene, skruer selskabet nu et nøk op for indsatsen på det nordiske marked.

I hvert fald har TDC netop vundet en to-årig norsk aftale, der er TDC's hidtil største på det norske marked, og den største kontrakt, der er vundet af TDC uden for Danmark.

Den betyder, at TDC skal levere 18.500 mobilabonnementer til medarbejderne i de 60 kommuner, der ligger i amterne Buskerud, Telemark og Vestfold. Amterne er også med i kontrakten, der har en værdi af cirka 50 millioner kroner årligt.

"Vi er glade for aftalen, som selvfølgelig har stor økonomisk værdi for TDC, men samtidig manifesterer den os også som en stærk udfordrer på det norske marked. På mange måder er den en milepæl i vores nordiske satsning på erhvervsmarkedet" fortæller koncerndirektør Jens Munch-Hansen fra TDC Nordic i en pressemeddelelse.

Det er de norske kommuners fælles indkøbsenhed, BTV Innkjøp, kontrakten er indgået med.

"Valget af TDC var egentlig ganske enkelt. De havde klart højest score på alle vores variabler. Vi har allerede gode erfaringer fra TDC på bredbåndsområdet, og nu ser vi frem til også at udvide dette på telefoni," udtaler Roy Pettersen, indkøbschef hos BTV Innkjøp.

Den danske telegigant omsatte i 2012 for 4,7 milliarder kroner i Norge, Sverige og Finland, og TDC Nordic oplevede en vækst på 7,3 procent i 2012.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?