Artikel top billede

Dansk telebranche: Derfor er det godt med ét stort EU-telemarked

Den danske telebranche er umiddelbart positiv over for EU's planer om at skabe et fælles europæisk telemarked. Læs hvorfor her.

Tidligere på ugen kom det frem, at EU har planer om at skabe ét fælles telemarked, hvor de nuværende grænser mellem de europæiske nationer bliver udvisket.

Det skal blandt andet give teleselskaberne bedre mulighed for at operere i de forskellige lande og for at konsolidere sig på i en tid, hvor mange teleselskaber kæmper med faldende indtjening.

I Danmark hilser direktør Jakob Willer fra Teleindustrien umiddelbart planen velkommen.

"Nu er udspillet ikke særlig konkret endnu, men umiddelbart er det en god ambition at få revet grænser ned og sikre, at teleselskaberne opererer på ens vilkår, så de ikke skal forholde sig til forskellige regelsæt forskellige steder," lyder det fra Jakob Willer.

Han har dog ikke stor tiltro til, at tidsplanen vil blilve overholdt.

Ifølge Financial Times vil EU nemlig allerede til juni fremlægge planerne for det nye europæiske telemarked, således at implementeringen vil være på plads inden nytår.

Et hastværk, der hænger sammen med næste års valg i EU-Parlamentet.

"Tidsplanen lyder ikke så realistisk. Jeg har i hvert fald svært ved at se, at det skulle kunne løses så hurtigt, når alt andet i EU tager så lang tid."

Læs også: EU-plan: Europa skal være ét telemarked - grænser skal fjernes
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Nuuday og Telenor vinder kæmpe teleaftaler til det offentlige til en værdi af 1,8 milliarder kroner
SKI har udnævnt vinderne af de to tele- og dataaftaler 50.48 og 02.08, der udgør omkring 14 procent af det samlede offentlige telemarked.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.